Redovisningsekonom med löneansvar till Nordicstation!

Tillbaka till pågående uppdrag
17 december 2018

Är du en person som trivs att jobba i en familjär organisation? Är du en klippa inom löpande redovisning som gillar att arbeta brett och trivs i rollen som redovisningsekonom? Då är denna tjänst något för dig!

Välkommen till oss på Nordicstation som innoverar och utvecklar i finansbranschen. Våra konsulter har gedigen erfarenhet av att hjälpa finansbranschen med att anpassa sin verksamhet och sina IT-system till nya myndighetsdirektiv och regelverk.

Det har vi gjort framgångsrikt sedan millennieskiftet och vi har gedigen erfarenhet av att arbeta med såväl corporate banking och dess utmaningar, som konsumentbanker, nischbanker och andra aktörer i finansbranschen. Hos oss står engagemang, kompetens och omtanke i fokus.

Nordicstation AB har idag 65 personer anställda varav vi är två personer som arbetar på ekonomiavdelningen. Nu ska Liselotte gå i pension och vi behöver ersätta henne och vi hoppas att du vill komma med i resan framåt med oss!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde:

–         Löpande bokföring

–         Periodiseringar

–         Avstämningar

–         Momsdeklarationer

–         Bokslut

–         Lönehantering och ansvar över hela flödet vilket innefattar allt från ifrån registrering, kontroller och löneberäkning/-körning, till avstämningar, löneartsuppdateringar, deklarationer samt semesterskuld- och årsskifteshantering m.m.

Din profil

För att lyckas i rollen har du arbetat en längre tid med redovisning och känner dig trygg i rollen. Du har goda kunskaper i Excel, samt är det meriterande om du arbetat i Visma. 

Som person är du självgående, initiativrik och tycker om att samarbeta i det lilla. Dessutom är du inte rädd för att hugga i där det behövs och uppskattar en prestigelös miljö. För att trivas hos oss är du en person som är social och positiv. Det ges även möjlighet till en deltidsanställning.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nordicstation med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erika Lantz Paulsen 070-332 89 98 på Clarify.