Clarify söker en Konsultchef som vill göra skillnad!

Tillbaka till pågående uppdrag
20 december 2018

Vill du vara med och utveckla ett växande och entreprenörsdrivet företag i konsult- och rekryteringsbranschen? Välkommen till oss på Clarify som är ett familjeägt företag med stort hjärta, och som arbetar för att skapa mervärde och göra skillnad för både individer och organisationer.

Nu letar vi efter ytterligare en stjärna till vårt fantastiska konsultteam som kommer hjälpa våra kunder med förmedling av konsulter inom främst ekonomiområdet. Vidare kommer du att arbeta med utvecklings- och coachningsprojekt för ledare och medarbetare. Vi förmodar att även du strävar efter och brinner för att kunder, konsulter och kandidater ska bemötas med det där lilla extra och något utöver det vanliga, i form av både service, leverans och kvalitet. För oss är det viktigt att du ska få skapa din roll utifrån hur du är som person och sist men inte minst, här skrattar vi mycket.

Rollen och vem vi söker
Att du har valt denna bransch är för att du är genuint intresserad av människor och att se människors olika potential. Detta är förmodligen din drivkraft, precis som vår. Som konsultansvarig kommer du tillsammans med dina kollegor att bygga och utveckla funktionen på både kreativa och smarta sätt. Precis som en traditionell konsultchefsroll kommer du ansvara för både tillsättning av konsultuppdrag och ha personalansvar för våra konsulter som arbetar ute hos våra kunder. Förmodligen är du framgångsrik i din roll idag men vill vara med i ett sammanhang där ditt arbete gör skillnad på ett genuint sätt. För det är därför vi älskar att arbeta här.

För oss på Clarify är det viktigt att bidra med ett positivt och utvecklande förhållningssätt i vår bransch, därför lägger vi ett stort fokus på hög kvalitet och att arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten vi har med andra människor. Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss på Clarify.

Stämmer din framtidsvision ihop med vår och är du nyfiken på att höra mera?
Välkommen att kontakta Caroline Poltoft på Clarify, på tel: 070-775 99 03, om du har några frågor kring rollen eller bara är nyfiken på att höra mera om Clarify.

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Läs gärna mer om oss via vår hemsida: www.clarify.se