Clarify söker en Rekryteringsansvarig med ett entreprenörssinne!

Tillbaka till pågående uppdrag
28 februari 2019

Vill du vara med och utveckla rekryteringen i ett växande och entreprenörsdrivet företag i konsult- och rekryteringsbranschen? Clarify är ett familjeägt företag med stort hjärta som arbetar för att skapa mervärde och göra skillnad för både individer och organisationer.

Välkommen till att driva vår rekryteringsverksamhet utifrån egna kreativa idéer och förekomma branschen med framgångsrika tillvägagångssätt. Vi erbjuder dig engagerade kollegor som verkligen brinner för att ge våra kunder, konsulter och kandidater något utöver vi det vanliga i form av både bemötande, leverans och kvalitet.

Välkommen till en miljö med mycket skratt och kollegor som är här för att vi vill göra skillnad.

Rollen och vem vi sökerIdag arbetar du förmodligen som rekryterare och ditt nästa steg är att få komma in i ett bolag i en ledande roll. Som rekryteringsansvarig söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår rekryteringsverksamhet tillsammans med dina kollegor. Här kommer du att bygga vidare på nya och befintliga kundrelationer med en konsultativ rådgivning gentemot våra kunder. Parallellt med detta kommer du att tillsätta aktuella uppdrag och ansvara för hela processen. Du brinner verkligen för att arbeta med människor och har en känsla för att identifiera människors talang och potential. En viktig och grundläggande del i rollen hos oss är även att arbeta strategiskt med att utveckla både vår affär samt att fortsätta skapa ett bolag som sticker ut. Vi kan erbjuda dig en roll med stor frihet samt möjlighet att vara med att påverka inom flera olika delar.

Är du intresserad att forma din framtid tillsammans med oss och är du nyfiken på att höra mera?
Välkommen att kontakta Caroline Poltoft på Clarify, på tel.nr 070-775 99 03 om du har några frågor kring rollen eller bara är nyfiken på att höra mera om Clarify.

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Läs gärna mer om oss via vår hemsida: www.clarify.se