Redovisningskonsulter till Credité Consulting!

Tillbaka till pågående uppdrag
18 januari 2019

Är du en person som trivs att jobba i en organisation som ligger i framkant digitalt? Är du en person som gillar att arbeta brett och trivs i rollen som redovisningsekonom? Är du social, utåtriktad och gillar kundkontakt? Då är denna tjänst något för dig!

Välkommen till oss på Credité Consulting som erbjuder konsulttjänster inom ekonomi och lön till små och medelstora tjänsteföretag inom olika branscher. Credité Consulting har idag 14 personer anställda i Sverige och nu växer vi och behöver rekrytera in flera kollegor. Vi söker två seniora personer – och vi hoppas att du vill vara med i resan framåt med oss!

Vi har precis flyttat till helt nyrenoverade fina lokaler på Norra Bantorget. Som konsult hos oss erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete där du har möjlighet att påverka både din och företagets utveckling. Du kommer att vara med i en spännande fas i Credité Consultings historia, då vi nu tillsammans med vår affärssystemsleverantör och nya ägare 24Sevenoffice gör en gemensam satsning i Sverige. Det ger dig stora utvecklingsmöjligheter inom redovisning och möjlighet att arbeta i ett företag som ligger i framkant gällande digitala lösningar.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde:

–         Löpande redovisning

–         Avstämning

–         Rapportering

–         Momsdeklaration

–         Årsbokslut och årsredovisning

–         Inkomstdeklaration

–         Rådgivning

Din profil

Vi söker två personer som har minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning såsom KY eller liknande.

Som person är du driven, utåtriktad och engagerad. Du tycker om utveckling och ser bara möjligheter inom digitala lösningar och att arbeta framåt. Hos oss tas idéer och förslag tacksam emot, då vi är en platt organisation som gärna ser att våra medarbetare vill utvecklas och växa med oss.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Credité Consulting med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erika Lantz Paulsen 070-332 89 98 på Clarify.