Bokslutsjälvständig redovisningsekonom till intressant bolag

Tillbaka till pågående uppdrag
7 mars 2019

Till ett spännande bolag söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom som är bokslutssjälvständig. Det är ett konsultuppdrag på 6 månader till att börja med.

Rollen
Som redovisningsekonom hos vår kund ingår du i en grupp om nio personer, där ni gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Du kommer bistå gruppchef i stöttande och uppföljning av mer juniora redovisare och ha redovisningsansvar för ett antal kunder.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Månadsmöten med kund (ekonomichefer och controllers)
  • Månads- och kvartalsbokslut
  • Kontoavstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Bokföring lön
  • Löpande redovisning
  • Lager- och drivmedelsredovisning

Vem vi söker

Du är troligtvis civilekonom eller har motsvarande utbildning och 3-4 års erfarenhet samt mycket goda kunskaper i redovisning. Du upprättar självständigt period- och årsbokslut och har goda Excel-kunskaper. Du kommunicerar obehindrat på engelska i skrift och tal.

Egenskaper som värdesätts är att vara analytisk, driven, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du har god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i team. Ytterligare egenskaper som värdesätts är prestigelöshet och att ha ett strukturerat arbetssätt.

Det är även meriterande om du behärskar annat nordiskt språk och om du har kunskaper i UBW (Agresso).

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential och ”The Clarify Way”, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta gärna konsultchef Ulrika Sjöqvist på telefon 0707-78 00 37. 
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.