Ekonomiassistent eller administratör med erfarenhet av fakturahantering

Tillbaka till pågående uppdrag
15 mars 2019

Är du ekonomiassistent och har arbetat lite med leverantörsreskontra eller kundreskontra och är redo för ett nytt konsultuppdrag? Då kan det vara dig vi söker.

Vem är du?
Just nu söker vi en konsult som skulle vilja arbeta mer med kundreskontra eller leverantörsreskontra. Du har kanske arbetat med administration och även hanterat fakturor, eller så har du tidigare arbetat med leverantörsreskontra eller kundreskontra. Du har en god samarbetsförmåga och tar ansvar för det du tar dig för. Då du kommer ha mycket kontakt med kunder och/eller leverantörer behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Då många kontakter är internationella är mycket goda engelska-kunskaper nödvändiga för att kunna kommunicera med alla internationella kontakter. Som person behöver man vara orädd och inte dra sig för att ringa kunder eller leverantörer.

Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag om 6 månader, med möjlighet till eventuell förlängning. Start beräknas omgående. Du kommer arbeta i trakten av Gärdet, nära Värtahamnen.

Hur ser rollen ut?
Du kommer ingå i ett team på 10 personer som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Dina arbetsuppgifter kommer antingen innefatta kundreskontra med en hel del kontakter med kunder eller leverantörsreskontra. Även leverantörsreskontra-rollen innefattar mycket internationella kontakter.

Att jobba som konsult på Clarify
Clarify är familjeföretaget som drivs av tre systrar, som i andra generationens tappning arbetar för att utveckla och utmana konsult- och rekryteringsbranschen. Vår konsultdel är nischad mot interimskonsulter inom ekonomi. Vi rekryterar även chefer och specialister till olika nyckelroller inom exempelvis marknad, HR, risk och ekonomi.

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept ”The Clarify Way” kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling, där vi erbjuder löpande stöttning och coachning. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar och framförallt spännande uppdrag. www.clarify.se

Din ansökan 
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Clarify, kontakta gärna ansvarig Ulrika Sjöqvist, 070-778 00 37.

Keywords: kundreskontra, leverantörsreskontra