Uppdrag inom bank för nyutexaminerad ekonom eller matematiker

Tillbaka till pågående uppdrag
22 februari 2019

Rollen
Just nu söker vi dig som är nyutexaminerad ekonom, alternativt har hunnit arbeta något år efter examen och är tillgänglig omgående. Uppdraget är ett långt konsultuppdrag inom bank där du kommer ingå i ett team och arbeta med beräkningar, problemlösningar, analyser och avstämningar. Uppdraget innebär omgående start och kommer att pågå ca ett år.

Vem vi söker
Vi söker dig som har stort intresse för siffror, som gillar administration, analys och har mycket goda kunskaper i Excel, samt mycket goda engelskkunskaper. Din utbildning har du möjligen inom ekonomi, matematik eller statistik.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Genom ett framgångsrikt och på ett engagerat sätt matchar vi rätt person på rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som är specialiserat på att hyra ut, rekrytera och utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia som startade redan på 80-talet har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential och ”The Clarify Way”, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta gärna konsultchef Ida Hedblom på telefon 072-023 99 07.
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.