Nyfiken kundkoordinator till Clarify

Tillbaka till pågående uppdrag
25 februari 2019

Vill du vara med och utveckla ett växande och entreprenörsdrivet företag i konsult- och rekryteringsbranschen? Clarify är ett familjeägt företag med stort hjärta som arbetar för att skapa mervärde och göra skillnad för både individer och organisationer.

Inom Clarify hjälper vi våra kunder med rekrytering av chefer och specialister, förmedling av konsulter inom ekonomi samt att arbeta i utvecklings- och coachingsprojekt för ledare och medarbetare.

Vi växer, vill du vara med och forma din framtid tillsammans med oss och bygga vidare på vår historia?

Din roll
Som kundkoordinator hos Clarify arbetar du med att bygga goda och djupa relationer med våra kunder. Det innebär mötesbokning samt marknadsföring av Clarify och våra tjänster via telefon, mail och andra olika nätverk. Du kommer att säkerställa och hålla ihop kundmöten, kunduppföljningar och agera koordinator kring hela säljprocessen. För den som vill finns även möjlighet att följa med oss ut och träffa våra kunder, men arbetets kärna ligger i att kommunicera via telefon.

Då vi är ett litet entreprenörsdrivet bolag kommer du att arbeta nära oss övriga kollegor. Du kommer i denna roll ges en unik möjlighet att vara med och fortsätta utveckla Clarify och du kommer att ha en central och viktig roll hos oss. I rollen ansvarar du för kontakten med våra befintliga kunder samt identifierar och kartlägger nya företag och organisationer som kan tänkas ha behov av våra tjänster.

Din bakgrund
Det allra viktigaste för oss är att du är rätt person! Vi söker en affärsdriven person med mycket energi och som är nyfiken på att skapa relationer! Du är en god lyssnare som är bra på att ställa frågor och som har ett stort intresse för våra kunders verksamhet och försäljning. Vi söker en kollega som har nära till skratt med ett genuint intresse för människor.

Vad erbjuder vi?
Clarify är ett härligt företag med mycket hjärta, energi och glädje. I och med att vi befinner oss i en expansiv fas erbjuder vi utvecklingsmöjligheter där du som person mer än gärna får vara med och tycka till och påverka! Vi är stolta över vår kultur och det vi åstadkommit hittills och nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

Är du nyfiken på att höra mer?
Du är varmt välkommen att kontakta Caroline Poltoft, 070-775 99 03 eller Louise Poltoft 070-775 99 01 på Clarify för ytterligare information. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.