Innovativ Researcher till Clarify

Tillbaka till pågående uppdrag
23 februari 2019

Vill du vara med och utveckla ett växande och entreprenörsdrivet företag i konsult- och rekryteringsbranschen? Välkommen till oss på Clarify som är ett familjeägt företag med stort hjärta, och som arbetar för att skapa mervärde och göra skillnad för både individer och organisationer.

Inom Clarify hjälper vi våra kunder med rekrytering av chefer och specialister, förmedling av konsulter inom ekonomi samt att arbeta i utvecklings- och coachingsprojekt för ledare och medarbetare. Vårt mål och det vi strävar efter är att vara ett innovativt och nytänkande konsult- och rekryteringsföretag och vi brinner för att ge våra konsulter, kandidater och kunder något utöver det vanliga i form av både service, leverans och kvalitet.

Rollen och vem vi söker
Vi behöver nu ytterligare förstärkning inom vår researchfunktion. Som researcher hos oss kommer du att ha en mycket viktig roll och arbeta i ett nära samarbete med övriga rekryteringskonsulter och konsultchefer.

Din huvuduppgift är att hitta och identifiera kandidater till våra kunduppdrag. Du kommer att på ett kreativt sätt arbeta med att kartlägga kandidatmarknaden i olika nätverk och söka upp intressanta personer inom målföretag. I rollen ingår även att administrera, genomföra telefonintervjuer för att sedan boka in dem på personliga intervjuer med rekryteringskonsulter eller konsultchefer. Du kommer att ha en mycket viktig länk till våra kandidater och säkerställa att varje kandidat upplever en positiv och utvecklande process via Clarify

Vem du är som person betyder mycket i denna roll, att du är en engagerad och strukturerad person som genuint brinner för människor. Du är ihärdig och triggas av att arbeta mot utmanande mål. Du arbetar väldigt bra självständigt men gillar också att dra på dig en lag-tröja.

Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss på Clarify.

Är du nyfiken på att höra mer?
Du är varmt välkommen att kontakta Caroline Poltoft, 070-775 99 03 eller Louise Poltoft 070-775 99 01 på Clarify för ytterligare information. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.