Ekonomiassistent med systemkunskap

Tillbaka till pågående uppdrag
14 mars 2019

Är du en person som trivs att jobba i en föränderlig organisation där du kan ha stor påverkan? Är du en klippa inom leverantörsreskontra med systemerfarenhet som vill ta nästa steg? Då är denna tjänst något för dig!

OM FÖRETAGET

Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål – att se till att hemmasnickarna får den möjligheten.

Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet. Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror.

Som ekonomiassistent ingår du i Ekonomifunktionen hos Byggmax, som idag är ca 30 personer. Du kommer rapportera till Gruppchefen över leverantörsreskontra, en grupp på 9 personer. Här kommer du till en prestigelös arbetsplats där vi har stor laganda och nära till skratt.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde:

–         Hantering av varufakturor i verfieringssystemet Readsoft

–         Registrering och behandling av fakturor i affärssystemet IFS Applications 9.0

–         Ge daglig service till medarbetare och leverantörer

–         Tillsammans med gruppen utveckla rutiner och arbetssätt av bolagets varufakturaflöde

–         Vara med och driva vidareutveckling av EDI samt verifieringsprocessen för varufakturor

 

Din profil

För att lyckas i rollen har du arbetat en längre tid som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra för varufakturor och är van vid stora flöden och känner dig trygg i rollen. Du har tidigare jobbat med EDI processen utifrån en ekonomiavdelnings perspektiv, samt är det meriterande om du har erfarenhet av programmet Readsoft och/eller IFS Applications 9.0. Du har god teknisk förståelse och det är meriterande om du har varit med i projekt gällande fakturaprocesser sedan tidigare. 

Som person är du engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Att driva förändringsarbete är något du är van vid och gillar och du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka. För att trivas hos oss är du en person som är social, positiv och engagerad.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Byggmax med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erika Lantz Paulsen 070-332 89 98 på Clarify.