Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
2 september 2019

Just nu söker vi för flera kunders räkning dig som är Redovisningsekonom och vill arbeta inom vår konsultverksamhet. Våra pågående uppdrag är lokaliserade i Stockholmsområdet och uppdragens längd kan variera. Vi söker dig som är tillgänglig för nytt konsultuppdrag omgående eller inom de kommande månaderna. 

Vi vill förtydliga att detta är en allmän annons där du anmäler ditt intresse för att arbeta som Redovisningsekonom i vår konsultverksamhet. 

Uppdraget och vem vi söker  
Som redovisningsekonom är du bolagsansvarig och ansvarar för det löpande ekonomiarbetet och kommer att ingå i ett större och centralt team inom företaget.  

Exempel på arbetsuppgifter är: 

• Löpande bokföring 
• Skatt- och momsdeklarationer 
• Månads, kvartals- och årsbokslut 
• Årsredovisning och inkomstdeklaration 
• Avstämningar 
• Ta fram ekonomiska rapporter 

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom redovisning/ekonomi och som har minst 2–3 års erfarenhet av självständigt arbete med redovisning, bokslut och avstämning av balanskonton. Det krävs att du har goda datakunskaper och lätt kan sätta dig in i olika ekonomisystem. Du bör även ha goda kunskaper i Excel och behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning. För att trivas som konsult på Clarify och på kundföretaget tycker du om att utvecklas, utmanas och är nyfiken. Du är strukturerad, tar ansvar och får saker att hända, och du trivs med att arbeta i en bred roll. Du brinner för ditt jobb och visar ett stort engagemang i det du tar dig för. Genom din erfarenhet kan du på ett effektivt sätt sätta dig in i nya situationer. 

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify 
Clarify är familjeföretaget som drivs av tre systrar, som i andra generationens tappning arbetar för att utveckla och utmana konsult- och rekryteringsbranschen. Som konsult hos oss på Clarify kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling, där vi erbjuder löpande stöttning och coachning. Vi arbetar med spännande kunder och kommer på så vis erbjuda utvecklande och givande konsultuppdrag av varierande längd. Vidare kommer du att få ta del av våra löpande konsultträffar. Välkommen att bli en del av oss och ta del av ”The Clarify Way”.  

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss! 
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta gärna ansvarig researcher Jessica Zahn på telefon 0708-11 88 17.  
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.