Business Controller till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
2 september 2019

Just nu söker vi för flera kunders räkning dig som är Business Controller och vill arbeta inom vår konsultverksamhet. Våra pågående uppdrag är lokaliserade i Stockholmsområdet och uppdragens längd kan variera. Vi söker dig som är tillgänglig för nytt konsultuppdrag omgående eller inom de kommande månaderna. 

Vi vill förtydliga att detta är en allmän annons där du anmäler ditt intresse för att arbeta som Business Controller i vår konsultverksamhet. 

Uppdraget och vem vi söker  
Vi söker dig som har en examen inom ekonomi eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta som Business Controller under ett antal år. 

Som Business Controller kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter beroende på uppdrag och kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att analysera, följa upp resultat och medverka i bolagets utveckling. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är budget, prognos, periodiska rapporter, lönsamhetsuppföljningar, granskningar samt utveckling av rutiner och processer. 

Du är van vid att arbeta affärsnära och vid att ha en nära kommunikation med olika delar av organisationen. Det krävs att du har goda datakunskaper och snabbt kan lära dig och sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem. Du har även mycket goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.  

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning. För att trivas som konsult på Clarify tycker du om att utvecklas, utmanas och är nyfiken. Du brinner för ditt jobb och visar därför ett stort engagemang i det du tar dig för. Genom din erfarenhet kan du på ett effektivt sätt sätta dig in i nya situationer. En förutsättning för denna roll är att du har en god analytisk- och pedagogisk förmåga. 

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify 
Clarify är familjeföretaget som drivs av tre systrar, som i andra generationens tappning arbetar för att utveckla och utmana konsult- och rekryteringsbranschen. Som konsult hos oss på Clarify kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling, där vi erbjuder löpande stöttning och coachning. Vi arbetar med spännande kunder och kommer på så vis erbjuda utvecklande och givande konsultuppdrag av varierande längd. Vidare kommer du att få ta del av våra löpande konsultträffar. Välkommen att bli en del av oss och ta del av ”The Clarify Way”.  

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss! 
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta gärna ansvarig researcher Jessica Zahn på telefon 0708-11 88 17.  
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.