Sales Consultant till Symplify

Tillbaka till pågående uppdrag
9 december 2019

Account Manager , Key Account Manager , Sales Manager , Sales Consultant , Partner relations , Partner Manager , Digital Marketing Specialist , Digital Marketing

Drivs du av att skapa och utveckla goda relationer? Att möjliggöra utveckling och effektiviserade arbetssätt hos dina kunder och samarbetspartners? Har du ett öga för framgångsrika affärer, är uthållig och lösningsorienterad?

Symplify söker dig som brinner för goda relationer och försäljning av smarta digitala lösningar. Du är en skicklig säljare som nu vill utvecklas vidare i rollen som Sales Consultant och tillsammans med ditt team ta bolaget till nästa nivå!

Om Symplify
Med kunder över hela världen är Symplify ledande inom Cross-Channel Marketing Automation för marknadsförare och CRM. De har över tjugo års erfarenhet av digital marknadsföring och har funnits sedan Marketing Automation blev ett ”buzzword”. Symplifys framgång kommer från att arbeta nära sina kunder och utveckla funktioner som är anpassade till just deras behov, och att leverera en smidig och kraftfull upplevelse för alla marknadsförare och CRM-team där ute.

Deras ”Why” kommer från en förståelse för att det dagliga arbetet ska vara enkelt, inspirerande och givande. Deras vision är att förenkla kreativ kommunikation- varje dag. Företaget grundades i Sverige och har sedan dess växt organiskt med kontor i Stockholm, Köpenhamn, Montréal, Hong Kong, Toronto och Malta.

Din bakgrund och erfarenhet
För att arbeta framgångsrikt och trivas i rollen som Sales Consultant på Symplify, ser vi att du har erfarenhet av försäljning av löpande abonnemang och att skapa långsiktiga affärer. Erfarenhet av att ha arbetat med nykundsbearbetning med relationen i fokus.

Du är van att dokumentera ditt arbete i CRM-system och arbeta självständigt med bevisat goda resultat. Som Sales Consultant är du resultatinriktad och motiveras av att uthålligt arbeta för att se kunder förflyttas i säljprocessen och prioriterar ditt arbete därefter.

Som person är du en ”teamplayer” med stort engagemang och lösningsfokus. Du är mån om att bidra till ett öppet och kreativt arbetsklimat som möjliggör kunskapsutbyte och lärande. I dialog med kund är du inlyssnande, noggrann och professionell.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av licensförsäljning/ Abonnemangsförsäljning/ B2B
  • Framgångsrik relationsbyggare
  • Dokumenterat goda säljresultat
  • Flytande i tal och skrift i engelska och svenska

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill veta mer om tjänsten? Kanske är du nyfiken på ditt nästa steg

I denna rekrytering samarbetar Symplify med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Du är varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsult Louise på Clarify, 070-419 99 04 eller louise.westin@clarify.se för mer information!