Junior ekonomiassistent sökes till Tidsam i Stockholm!

Tillbaka till pågående uppdrag
6 augusti 2019

Vi söker just nu en junior ekonomiassistent till Tidsam som är belägen i närheten av Stockholm City. I rollen som junior ekonomiassistent kommer du att arbeta i en bred tjänst där det finns chans till utveckling och varierade arbetsuppgifter. Tjänsten är en konsultrekrytering, vilket innebär att du kommer att vara anställd som konsult på Clarify under 6 månader för att sedan ha stor möjlighet att bli anställd på Tidsam. 

Om Tidsam – Sveriges största tidskriftsleverantör! 

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som ser till att vi konsumenter får tillgång till svenska och internationella tidningar i butik runt om i landet. Tidsam ägs av Bonnier Magazine & Brands, Egmont Publishing, Aller media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Koncernen har idag ca 180 medarbetare, placerade på distribunalen i Värnamo och huvudkontoret i Stockholm. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och de distribuerar 2 800 titlar som säljs via ca 8 500 återförsäljare i Norden. 

Tidsam präglas av en prestigelös kultur med stort engagemang där samarbete ligger i fokus. Bolaget är i ständig utveckling vilket gör att nyfikenhet och affärsutveckling genomsyrar organisationens gemensamma arbete.  

I arbetsuppgifterna ingår bland annat;

  • löpande fakturera de norska kunderna
  • löpande reskontrabevakning och ränte- och inkassoärenden 
  • delta i det löpande bokslutsarbetet med ansvar för avstämningar
  • nära samarbete med din kollega som är ansvarig för den svenska reskontran

Din profil

  • Gärna ekonomisk utbildning från Universitet
  • Vi tror att du har något års arbetslivserfarenhet inom fakturering, är flytande i svenska och engelska samt har kunskap i Excel. 
  • Meriterande med kunskaper i norska men ej ett krav. 

Personliga egenskaper 
För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos Tidsam är du prestigelös, ansvarstagande och tycker om att arbeta i samarbete med andra och att vara kommunikativ. Det är också till fördel att i kombination med detta trivas med att arbeta självständigt, strukturerat och att vara noggrann. Är du även systemintresserad, har förmågan att vara proaktiv och ser framåt i processen kommer även det till nytta i rollen.   

Om Clarify 
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare.  

Start: Så snart som möjligt
Placering: Stockholm 
Omfattning: Konsultrekrytering, heltid 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! I denna konsultrekrytering samarbetar Tidsam med Clarify. Du är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Fanny Mörk på Clarify, telefon 070-789 8779 eller mail fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.