Business Controller till kund inom retail för konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
2 september 2019

Vi söker just nu en Business Controller till vår kund inom retail som är belägen i Stockholm City. Som Business Controller hos vår kund kommer du att under cirka 15 månader att arbeta som ekonomikonsult via Clarify. 

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag. ”Clarify erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.”

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter

Som Business Controller hos vår kund kommer du att ingå i ett team om fyra Business Controllers. Du kommer huvudsakligen att arbeta med prissättning och marginaler. I ditt ansvarsområde ingår även prognos, agera stöd mot organisationen, produktionsplanering och uppföljning. Du kommer i din roll att teama med en junior controller, därför är det viktigt att du är trygg i dina kunskaper.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen. Du har flera års erfarenhet från Business Controlling, gärna inom mode/detaljhandel och är helt självgående i denna roll. Du är en avancerad Excel användare och är flytande i engelska i tal och skrift. Det är önskvärt att du har erfarenhet av Qlikview men inget krav. Det är mycket meriterande med erfarenhet från retail!

Personliga egenskaper
För att trivas hos vår kund så skall du snabbt kunna sätta dig in i rollen. Du vågar ta för dig och ifrågasätter gärna. Det är viktigt att du tycker om att ha kontakt med flera olika människor i organisationen och du tycker om att jobba i en ambitiös miljö. Det är viktigt för dig att utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalité. Du har en utmärkt analytisk förmåga med en känsla för detaljer. Du trivs i en miljö där det är högt tempo och trevlig stämning.

Start: oktober
Placering:  
Stockholm
Omfattning: 
Konsultuppdrag, heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk, Head of Consulting and Development, telefon 070-7898779 eller mail fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.