Ekonomiansvarig till Next Advokater

Tillbaka till pågående uppdrag
11 september 2019

Next Advokater är en affärsjuridisk byrå med svensk och internationell inriktning. Byrån erbjuder ett team av erfarna advokater som tillsammans med advokatbyråns biträdande jurister tillhandahåller specialistkompetens.

Next etablerades 2007 och har gått från att vara en liten boutique-byrå med två medarbetare och ett fåtal specialistområden till en byrå som idag sysselsätter ca 25 medarbetare och erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning inom ett stort antal rättsområden. På Next arbetar alla tillsammans som ett lag för att erbjuda klienterna den service och kvalitet som de själva och deras klienter förväntar sig av en modern, effektiv och framåtsträvande advokatbyrå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiansvarig arbetar du nära bolagets idag 6 st delägare och ansvarar för hela ekonomiflödet. Arbetet innefattar löpande bokföring, upprättande av månads- och årsbokslut, momsredovisning och deklarationer samt fakturering m.m. Du hanterar även leverantörsfakturor och löner. Du motiveras av att arbeta i en bred ekonomiroll och av att säkerställa och utveckla arbetet inom ekonomifunktionen. Du rapporterar till en av delägarna. Tjänsten innefattar inte personalansvar.

Tjänsten är placerad på kontoret på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

Din erfarenhet
Du har en akademisk eller likvärdig examen inom ekonomi samt ca 3-5 års dokumenterad erfarenhet av liknande ansvarsområden och arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och är en skicklig kommunikatör på svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom större konsultbolag eller säljorganisation.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och noggrann samt har hög integritet och är prestigelös. Du är lösningsorienterad och flexibel i hur du tar dig an komplexa arbetsuppgifter. Vidare är du van att arbeta affärsstödjande med många kontaktytor inom organisationen och trivs i rörelse och utveckling. Du drivs också av att skapa kvalitet och är van att prioritera och agera utifrån organisationens behov.

Värderingar och arbetssätt
Next Advokater kännetecknas av stor gemenskap och prestigelöshet. Högt engagemang och bred kompetens där alla medarbetare har en nyckelfunktion i byråns framgång.

Ditt intresse och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Next Advokater med Clarify. Ansökan tas emot via länk i annonsen.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Next Advokater med tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsult: emma.sehlstedt@clarify.se, alternativt 070 823 58 03. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum. Varmt välkommen med ditt intresse och ansökan! Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Next Advokater har ofta långvariga klientrelationer och kan därigenom ge genuint kundanpassade råd. Byrån företräder regelbundet sina klienter både i domstol och skiljeförfaranden samt erbjuder, genom medlemskapet i Lawyers Associated Worldwide (LAW), juridisk rådgivning i ett 50-tal länder världen över. Läs gärna mer på https://www.nextlaw.se/