Ekonomichef till Delta Projects

Tillbaka till pågående uppdrag
21 oktober 2019

Delta Projects grundades 2002 och har cirka 50 anställda varav 35 på huvudkontoret i Stockholm och resterande i Göteborg, Köpenhamn, Oslo. Företaget är entreprenörsdrivet och ägs av grundaren och VD:n John Lilja samt ett investment-bolag. Företaget är inne i en expansionsfas och växer organiskt; bland annat har det kommit in nya chefer, talanger inom media och försäljning samt på tekniksidan. Omsättningen beräknas bli 150 miljoner 2019.

Om tjänsten
Delta Projects rekryterar nu en Ekonomichef till deras kontor i Stockholm. Som Ekonomichef arbetar du tillsammans med teamet för att leverera goda resultat! Tjänsten är på många sätt bred och utvecklande, med fokus på det operativa arbetet. Som Ekonomichef ansvarar du för rapportering till myndigheter och inom koncernen. Du upprättar bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer, samt genomför budget och prognosarbete. Du deltar i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

För denna tjänst ser vi gärna att du har:

  • Civilekonomexamen eller motsvarande
  • Dokumenterad ledarerfarenhet
  • Minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning med redovisningsansvar
  • Erfarenhet av koncernrapportering
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • Mycket goda systemkunskaper

Personliga egenskaper
Som person är du en god lagspelare, med förmåga att leverera mot mål tillsammans med ditt team. Du tar dig an ditt arbete och omgivning med stort engagemang och nyfikenhet. För att lyckas i rollen har du en utmärkt analytisk förmåga och god förståelse för redovisningens roll i verksamheten. Vidare är du dessutom mycket självgående och serviceinriktad. Välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan via länk i annons. I denna rekrytering samarbetar Delta Projects med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Alla kontakter hanteras konfidentiellt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Sehlstedt, 070-823 58 03 emma.sehlstedt@clarify.se 

Om Företaget

Delta Projects erbjuder tekniska lösningar för effektiv onlinemarknadsföring. Med sina egenutvecklade produkter i teknikens framkant hjälper Delta Projects kunder att nå rätt målgrupper och få ut mesta möjliga nytta av sina annonsinvesteringar. Medieköpare använder Delta Projects system för att köpa, planera och optimera onlineannonsering. Delta Projects har bland annat utvecklat en self service-plattform (DSP – Demand Side Platform) för kunders programmatiska handel av annonser på internet. Genom en Data Management Platform (DMP) samlas information in från olika datakällor och låter användaren segmentera, sammanställa och skapa kundspecifika målgrupper för att kunna effektivisera marknadsföringen och hantera riktade annonser digitalt. Bland kunderna finns flera av Nordens största företag.