Senior Redovisningskonsult till Credité Consulting

Tillbaka till pågående uppdrag
20 december 2019

Är du en person som trivs att jobba i en organisation som ligger i framkant digitalt? Är du en person som gillar att arbeta brett och skulle trivas i rollen som redovisningskonsult? Är du social, utåtriktad och gillar kundkontakt? Då är denna tjänst något för dig!

Välkommen till oss på Credité Consulting som erbjuder konsulttjänster inom ekonomi och lön till små och medelstora tjänsteföretag inom olika branscher. Credité Consulting har idag 25 personer anställda i Sverige och nu växer vi och behöver rekrytera in ytterligare en kollega som vill vara med på vår resa. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm! 

I rollen som Senior redovisningskonsult arbetar du nära kundens affär tillsammans med beslutsfattare på kundsidan. Du har en rådgivande och stöttande roll i kundens utveckling och utmaningar inom såväl controlling som redovisning. Vidare för du diskussioner kring kundens verksamhet och kommer med förslag till förbättringar. Viktigt i rollen är att du strävar efter att även förenkla och förbättra våra interna rutiner och processer för ett effektivt och lönsamt arbetssätt genom att kvalitetssäkra och utveckla redovisningsarbetet. I rollen kommer du att ansvara för rapporter på månads- och årsbasis till våra kunder. Det innebär att du kommer att coacha och leda mer juniora medarbetare som arbetar med andra delar i kunduppdragen.

  • Kundkommunikation och rådgivning inom controlling och redovisning i specifika kunduppdrag
  • Månatlig rapportering för specifika kunduppdrag
  • Budgetarbete för specifika kunduppdrag
  • Årsbokslut och årsredovisning för specifika kunduppdrag
  • Inkomst- och delägardeklarationer för specifika kunduppdrag
  • Planerar och leder kunduppdragen inom kundteamet
  • Kvalitetssäkring av redovisningsarbetet och handledning av medarbetare

Din profilVi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning såsom KY eller liknande. Du är har goda kunskaper och är uppdaterad inom området rapportering, bokslut och deklarationer (regel- och systemmässigt).

Som person är du driven, utåtriktad och engagerad. Du tycker om utveckling och ser bara möjligheter inom digitala lösningar och att arbeta framåt. Hos oss tas idéer och förslag tacksam emot, då vi är en platt organisation som gärna ser att våra medarbetare vill utvecklas och växa med oss.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Credité Consulting med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Louise Westin på 070-419 99 04 på Clarify.