Välkommen Anna!

Skrivet av Louise Poltoft
13 december 2019

Nu är vi stolta över att få presentera vår nya stjärna – Anna! Hos oss kommer Anna primärt att driva rekryteringsuppdrag och tack vare Annas erfarenheter inom HR vidareutveckla tillsättningar inom HR-området. På sikt kommer Anna även att fokusera på att stötta våra kunder med grupp- och organisationsutveckling.

Anna är utbildad personalvetare med många års erfarenhet av både operativ och strategisk HR stöd. Hon har arbetat med rekrytering, chefsstöd vid omorganisationer, hållit i utbildningar och ansvarat för att utveckla HR processer. Sedan 2018 har Anna drivit eget inom området individ-och grupputveckling och hållit föreläsningar och workshops inom området självledarskap för hållbarhet samt varit HR konsult. Här har Anna fått utveckla sitt affärstänk, något som passar utmärkt då Anna kliver in hos oss på Clarify som Recruitment and Development Consultant.

Anna är lyhörd och engagerad och brinner för det relationella och att se människor utvecklas. Hon är inkännande och har en stor förmåga att läsa in behovet hos andra och med sin ödmjuka och genuina kommunikationsstil bygger hon förtroendefulla relationer, förmågor som kommer väl till hands i hennes roll på Clarify!