Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
20 april 2020

Vi får löpande in konsult- och interimsuppdrag för våra kunders räkning för dig som är redovisningsekonom och vill arbeta inom Stockholmsområdet. Dessa uppdrag passar dig med tidigare erfarenhet som redovisningsekonom, vill fortsätta utvecklas och fördjupa dig inom dina intresseområden. Vi samarbetar med spännande uppdragsgivare inom olika branscher, allt ifrån väletablerade aktörer till nästa snabbväxande uppstickare. Vi kommer gärna i kontakt med dig som är tillgänglig omgående eller inom en månad och är intresserad av att se över nästa spännande konsultuppdrag som redovisningsekonom i din karriär.

Arbetsuppgifter som redovisningsekonom

För dig som redovisningsekonom kan arbetsuppgifterna komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Exempel på typiska arbetsuppgifter är:

  • Månad, kvartal- och årsbokslut
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring, skatt- och momsdeklaration
  • Ekonomiska rapporter

Inom rollen tror vi att du levererar genom att behärska goda datakunskaper, och har förmågan att sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem. Du har goda kunskaper inom Excel samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vid våra uppdrag lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och inställning. För att trivas i rollen tror vi att du är engagerad, strukturerad, ansvarsfull, kommunikativ och trivs i en bred roll. Genom din tidigare erfarenhet kan du även effektivt sätta dig in i nya situationer.

Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag!

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss! 

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som redovisningsekonom tveka inte att ansöka. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta ansvarig Researcher och Nätverksansvarig Niklas Wahlberg på telefon 072-001 99 06.  
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.