Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
7 september 2021

Vi får löpande in konsult- och interimsuppdrag för våra kunders räkning för dig som är Redovisningsekonom och vill arbeta inom Stockholmsområdet. Dessa uppdrag passar dig med tidigare erfarenhet som Redovisningsekonom, vill fortsätta utvecklas och fördjupa dig inom dina intresseområden. Vi samarbetar med spännande uppdragsgivare inom olika branscher, allt ifrån väletablerade aktörer till nästa snabbväxande uppstickare. Vi kommer gärna i kontakt med dig som är tillgänglig omgående eller inom en månad och är intresserad av att se över nästa spännande konsultuppdrag som redovisningsekonom i din karriär.

Arbetsuppgifter som redovisningsekonom

För dig som redovisningsekonom kan arbetsuppgifterna komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Exempel på typiska arbetsuppgifter är:

  • Månad, kvartal- och årsbokslut
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring, skatt- och momsdeklaration
  • Ekonomiska rapporter

Inom rollen tror vi att du levererar genom att behärska goda datakunskaper, och har förmågan att sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem. Du har goda kunskaper inom Excel samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vid våra uppdrag lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och inställning. För att trivas i rollen tror vi att du är engagerad, strukturerad, ansvarsfull, kommunikativ och trivs i en bred roll. Genom din tidigare erfarenhet kan du även effektivt sätta dig in i nya situationer.

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll under vårt samarbete där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar och framförallt spännande uppdrag!

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Business Controller tveka inte att ansöka! Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta Fanny Mörk på telefon 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.