Business Controller till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
20 april 2020

Vi får löpande in konsult- och interimsuppdrag för våra kunders räkning för dig som är Business Controller och vill arbeta inom Stockholmsområdet. Om du har ett års tidigare erfarenhet som Controller eller varit Controller på senior nivå är våra uppdrag intressanta för dig. Vi samarbetar med uppdragsgivare inom olika spännande branscher, samt allt ifrån väletablerade aktörer till nästa snabbväxande uppstickare. Vi kommer gärna i kontakt med dig som är tillgänglig omgående eller inom en månad och är intresserad av att ta se över nästa intressanta konsultuppdrag som Business Controller i din karriär.

Arbetsuppgifter som Business Controller

För dig som Business Controller kan arbetsuppgifterna komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är i regel:

·        Analys, uppföljning av resultat och medverkan i bolagsutveckling

·        Budget och prognos

·        Periodiska rapporter

·        Lönsamhetsuppföljningar

·        Granskning samt utveckling av rutiner och processer

Inom rollen arbetar du nära affären, och i nära kommunikation med olika delar inom organisationen. Du levererar genom goda datakunskaper, och behärskar förmågan att sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem. Du har goda kunskaper inom Excel och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vid våra uppdrag lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, inställning och för att trivas i rollen är du nyfiken, engagerad med en god pedagogisk- och analytisk förmåga.

Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag!

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss! 

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Business Controller tveka inte att ansöka. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta ansvarig Researcher och Nätverksansvarig Niklas Wahlberg på telefon 072-001 99 06.  
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.