Business Controller till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
7 september 2021

Vi får löpande in konsult- och interimsuppdrag för våra kunders räkning för dig som är Business Controller och vill arbeta inom Stockholmsområdet. Om du har ett års tidigare erfarenhet som Business Controller eller varit Business Controller på senior nivå är våra uppdrag intressanta för dig. Vi samarbetar med uppdragsgivare inom olika spännande branscher, samt allt ifrån väletablerade aktörer till nästa snabbväxande uppstickare. Vi kommer gärna i kontakt med dig som är tillgänglig omgående eller inom en månad och är intresserad av nästa intressanta konsultuppdrag i din karriär!

Arbetsuppgifter som Business Controller

För dig som Business Controller kan arbetsuppgifterna komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är i regel:

·        Analys, uppföljning av resultat och medverkan i bolagsutveckling

·        Budget och prognos

·        Periodiska rapporter

·        Lönsamhetsuppföljningar

·        Granskning samt utveckling av rutiner och processer

Inom rollen arbetar du nära affären, och i nära kommunikation med olika delar inom organisationen. Du levererar genom goda datakunskaper och behärskar förmågan att sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem. Du har goda kunskaper inom Excel och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vid våra uppdrag lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, inställning och för att trivas i rollen är du nyfiken och engagerad med en god pedagogisk- och analytisk förmåga.

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll under vårt samarbete där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar och framförallt spännande uppdrag!

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Business Controller tveka inte att ansöka! Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta Fanny Mörk på telefon 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.