Financial Controller till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
20 april 2020

Vi får löpande in konsult- och interimsuppdrag för våra kunders räkning för dig som är Financial Controller och vill arbeta inom Stockholmsområdet. Om du har ett års tidigare erfarenhet som Controller eller varit Controller på senior nivå är våra uppdrag intressanta för dig. Utöver detta ser vi att du är civilekonom med tidigare erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och rapportering. Vi samarbetar med uppdragsgivare inom olika spännande branscher, samt allt ifrån väletablerade aktörer till nästa snabbväxande uppstickare. Vi kommer gärna i kontakt med dig som är tillgänglig omgående eller inom en månad och är intresserad av att ta se över nästa intressanta konsultuppdrag som Financial Controller i din karriär.

Arbetsuppgifter som Financial Controller

För dig som Financial Controller kan arbetsuppgifterna komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är i regel:

·        Löpande månadsbokslut inklusive avstämningar

·        Rapportering av affärsenhetens och bolagets finansiella resultat

·        Ansvara för de finansiella delarna av årsredovisningen

·        Rapportering av prognoser, budget och affärsplan

·        Kontakt med revisorer

Du levererar genom goda datakunskaper, och behärskar förmågan att sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem. Du har goda kunskaper inom Excel och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vid våra uppdrag lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, inställning och för att trivas i rollen är du engagerad, ansvarstagande, nyfiken och genom din erfarenhet kan du effektivt sätta dig in i nya situationer.

Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag!

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss! 

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Financial Controller tveka inte att ansöka. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta ansvarig Researcher och Nätverksansvarig Niklas Wahlberg på telefon 072-001 99 06.  

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.