Financial Controller till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
18 oktober 2021

Har du minst ett års erfarenhet som Financial Controller eller varit Financial Controller på senior nivå? Vill du bli en del av vårt nätverk och matchad med väletablerade aktörer eller nästa snabbväxande uppstickare? Är du tillgänglig omgående eller jobbar som konsult och är redo för ditt nästa spännande konsultuppdrag? Skicka då in din ansökan till oss – så vi kan matcha din profil med något av de mängd olika konsult- och interimsuppdrag som vi får in löpande via samarbeten med våra kunder. 

Arbetsuppgifter som Financial Controller

Som bekant kan dina arbetsuppgifter som Financial Controller komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är i regel:

  •  Löpande månadsbokslut och avstämningar
  •  Rapportering av prognoser, budget, affärsplan samt affärsenhetens och bolagets finansiella resultat
  • Ansvara för de finansiella delarna av årsredovisningen
  • Kontinuerlig kontakt med revisorer

I din roll kommer du ha ett tätt samarbete med de olika avdelningarna inom organisationen samtidigt som du arbetar nära affären. Du levererar genom goda systemkunskaper och kan bekvämt sätta dig in i olika ekonomi- och rapporteringssystem. Vidare har du goda kunskaper inom Excel och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du nyfiken, engagerad och analytisk. Du har ett noggrant arbetssätt med ett öga för detaljer samtidigt som du kan se helhetsperspektivet. Din samarbetsförmåga kännetecknas av en pedagogisk fallenhet och du trivs med flera olika kontaktytor där du gärna delar med dig av dina kunskaper.

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare inom ekonomi, bank och finans. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll under vårt samarbete där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar och framför allt spännande uppdrag!

Bli en del av Clarify och forma din framtid tillsammans med oss

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Business Controller tveka inte att ansöka! Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta Fanny Mörk på telefon 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.