Ekonomiassistent till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
20 april 2020

Vi får löpande in konsultuppdrag för våra kunders räkning för dig som är ekonomiassistent och vill arbeta inom Stockholmsområdet. Om du har praktisk erfarenhet som ekonomiassistent sedan tidigare samt skaffat dig en grund inom ekonomi och redovisning är våra uppdrag intressanta för dig. Vi samarbetar med uppdragsgivare inom olika spännande branscher, samt allt ifrån väletablerade aktörer till nästa snabbväxande uppstickare. Vi kommer gärna i kontakt med dig som är tillgänglig omgående eller inom en månad och är intresserad av att se över nästa spännande konsultuppdrag som ekonomiassistent i din karriär.

Din bakgrund

För dig som ekonomiassistent kan arbetsuppgifterna komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete inom kundreskontra och leverantörsreskontra samt bokföring. Vi söker dig som:

·      Har ett år- eller mångårig tidigare erfarenhet som ekonomiassistent

·      Högskoleexamen eller likvärdig utbildning inom ekonomi samt grundläggande kunskaper inom Excel

·      Uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Inom rollen trivs du med varierat arbete och är framgångsrik på teamwork. Vid våra uppdrag lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och inställning. För att trivas i rollen tror vi att du är driven, ansvarsfull, flexibel och serviceinriktad.

Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag! I många fall finns även möjligheten vid intresse för dig som konsult att bli överrekryterad hos kund efter uppdraget avslutats.

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss! 

Om du är intresserad av kommande konsultuppdrag som ekonomiassistent tveka inte att ansöka. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta ansvarig Researcher och Nätverksansvarig Niklas Wahlberg på telefon 072-001 99 06.  
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.