Ekonomiassistent till konsultuppdrag i Stockholm

Tillbaka till pågående uppdrag
7 september 2021

Vi får löpande in konsultuppdrag för våra kunders räkning för dig som är ekonomiassistent och vill arbeta inom Stockholmsområdet. Om du har praktisk erfarenhet som ekonomiassistent sedan tidigare samt skaffat dig en grund inom ekonomi och redovisning är våra uppdrag intressanta för dig. Vi samarbetar med uppdragsgivare inom olika spännande branscher, samt allt ifrån väletablerade aktörer till nästa snabbväxande uppstickare. Vi kommer gärna i kontakt med dig som är tillgänglig omgående eller inom en månad och är intresserad av nästa intressanta konsultuppdrag i din karriär!

Din bakgrund

För dig som ekonomiassistent kan arbetsuppgifterna komma att variera utifrån uppdragstyp och kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt arbete inom kundreskontra och leverantörsreskontra samt bokföring. Vi söker dig som:

·      Har ett år- eller mångårig tidigare erfarenhet som ekonomiassistent

·      Högskoleexamen eller likvärdig utbildning inom ekonomi samt grundläggande kunskaper inom Excel

·      Uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Inom rollen trivs du med varierat arbete och är framgångsrik på teamwork. Vid våra uppdrag lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och inställning. För att trivas i rollen tror vi att du är driven, ansvarsfull, flexibel och serviceinriktad. Genom din tidigare erfarenhet kan du även effektivt sätta dig in i nya situationer.

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify

Som konsult hos oss på Cla rify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll under vårt samarbete där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar och framförallt spännande uppdrag!

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

Om du är intresserad av kommande konsult- och interimsuppdrag som Ekonomiassistent, tveka inte att ansöka! Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta Fanny Mörk på telefon 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.