Controller sökes till fastighetsbolag i Norrort!

Tillbaka till pågående uppdrag
18 maj 2020

För vår kunds räkning söker vi dig som vill ta nästa kliv i karriären och fortsätta utvecklas som Controller till ett spännande fastighetsbolag i Norrort. Inom rollen kommer du få arbeta inom en bred roll med rapportering, budget, förbättringsarbete samt koncernredovisning. Därutöver kommer du att coacha och stötta teamet internt. Detta är en direktrekrytering alternativt en konsultrekrytering där du inledningsvis börjar som konsult för att sedan gå över i en anställning.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter

 • Månads-, kvartals- och årsrapportering
 • Budget, planering och forecast
 • Transaktioner och kalkylering
 • Uträtta och leda koncernredovisningen, skatt, bokslut och periodisering
 • Stötta team av ekonomer och kvalitetsförbättring
 • Ad-hoc samt förbättringsarbete inom processer och system

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Du har som minst en kandidatexamen inom relevant område
 • Du har minst fyra års tidigare erfarenhet av koncernredovisning, skatt och moms
 • Du har minst två års tidigare erfarenhet av controlling
 • Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen
 • Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom revision

För att trivas i rollen ser vi att du är driven, ambitiös och engagerad i ditt arbete som Controller och i din arbetsmetodik är du lösnings- och resultatorienterad, analytisk, prestigelös och noggrann. Vidare är du en lagspelare, kommunikativ, samtidigt som du är ansvarsfull och har förmågan att driva ditt område framåt med ett pedagogisk tillvägagångssätt.

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Start: Omgående eller efter överenskommelse

Placering: Norrort, Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag/Rekrytering, heltid

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta ansvarig Fanny Mörk på Clarify, telefon 070-7898779 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.