Financial Controller till kund i Söderort i Stockholm!

Tillbaka till pågående uppdrag
10 augusti 2020

Vi söker just nu en Financial Controller till vår kund som är belägen i söderort i Stockholm. I rollen som Financial Controller kommer du att arbeta i en bred tjänst där det finns chans till utveckling och varierade arbetsuppgifter. Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen som består av fyra personer och rapportera direkt till Head of Controll. Som Financial Controller hos vår kund kommer du att under cirka 12 månader gå som konsult via Clarify.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter

•                   Löpande hantering av leverantörsreskontra

•                   Framtagande av underlag för kostnadsersättning till underleverantörer

•                   Månadsbokslutsarbete

•                   Ad hoc frågor från verksamheten

•                   Stödja verksamheten med kostnadsanalyser

•                   Förbättra och effektivisera processer i bokslutsarbetet

Kvalifikationer och erfarenhet

·        Gedigen kompetens inom bokslutsarbete

·        Erfarenhet från att driva förbättringsarbete

·        Goda kunskaper i Excel

·        Flytande svenska i tal och skrift

·        Kandidatexamen inom Ekonomi/Civilekonom

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen har du ett helhetsperspektiv inom ekonomi och redovisning. Som person är du prestigelös, driven och ansvarstagande. Du har inget emot att kavla upp ärmarna när det krävs och har en stark vilja och intresse av att förbättra och effektivisera processer. För att du ska trivas hos vår kund behöver du vara en serviceinriktad person med stark egen motor som stimuleras av utmaningar och förändringar. Du behöver kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Att ha förmågan att vara proaktiv och se framåt i processen är också något som är till nytta för tjänsten hos vår kund.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar och framförallt spännande uppdrag.

Start: september 2020

Placering:  Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag, heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta ansvarig Fanny Mörk på Clarify, telefon 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.