Projektcontroller till konsultuppdrag i Stockholm!

Tillbaka till pågående uppdrag
24 september 2020

För kunds räkning söker vi nu en Projektcontroller i Stockholm!

Som projektcontroller kommer du att arbeta med ett stort projekt hos vår kund. Du har ett tätt samarbete med projektledaren och är finansiell ansvarig för inom projektet. Tjänsten innebär många kontaktytor internt samt med externa samarbetspartner Konsultuppdraget kommer att löpa under cirka 6 månader med god möjlighet till överrekrytering om det är av intresse.

Ansvarsområden

·        Kontroll av kostnadsbedömning och vinstavräkning och ansvar för finansiell rapportering

·        Uppföljning inom marginalförändringar, omkostnader, produktivitets- och tidsskrivningsuppföljning samt Risk/Opportunity management

·        Driva kontraktsrelaterade frågor tillsammans med projektledare

·        Uppsättning av projekt i SAP/R3 samt löpande projektredovisning

·        Driva förbättringsarbete och utveckling av processerna

Kvalifikationer och erfarenhet

·        Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

·        Excel samt övriga program i Officepaketet och erfarenhet av SAP

·        Minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande roller

·        Meriterande med erfarenhet av entreprenad projekt

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van vid att jobba självständigt, tar egna initiativ och tycker om att jobba i team. Du är van vid att kommunicera och samarbeta med både ekonomer och projektledare. För att trivas hos vår kund är du prestigelös, jobbar gärna med högt och lågt och kavlar upp ärmarna när det behövs. Du är mycket självgående, aktiv och proaktiv, framåt och driven samt pedagogisk och kommunicera med olika typ av människor.

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar och framförallt spännande uppdrag.

Start: oktober 2020

Placering:  Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag med god möjlighet till rekrytering, heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta ansvarig Fanny Mörk på Clarify, telefon 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.