Redovisningsekonom till Vincero i Stockholm!

Tillbaka till pågående uppdrag
16 oktober 2020

Redovisningsekonom till Vincero!

Om bolaget

Vincero är ett investmentbolag som grundades år 2015 av bröderna Andreas och Robin Rutili. Bolaget är huvudsakligen verksamt i fastighetssektorn men även inom Private Equity med investeringar inom bland annat vård och fastighetsteknik där bolaget under senare år har varit delaktiga i skapandet av några av de mest snabbväxande bolagen i Sverige. Bolagets egen genomförandekapacitet ger trygghet och flexibilitet och stärker möjligheterna till ökad lönsamhet. Fastighetsportföljen innefattar idag både kommersiella fastigheter, bostäder och utvecklingsprojekt i svenska tillväxtregioner.

Om rollen

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för att redovisningen sköts löpande för ett antal av Vinceros portföljbolag. Du kommer vara en del av ett team om fyra ekonomer där du rapporterar till Ekonomichefen för Vincero.

Arbetsuppgifter

·        Löpande redovisning (redovisning av alla in- och utbetalningar samt andra ekonomiska händelser)

·        Redovisa och betala skatter och moms i tid.

·        Leverantörsreskontra

·        Upprätta fakturor

·        Avstämningar av resultat- och balansposter

·        Bokslutsarbete på kvartalsbasis

·        Förekommande ad hoc-uppgifter

Vidare kommer du tillsammans med övriga teamet bygga upp och utveckla rutiner och processer kring rapportering och redovisning.

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du har civilekonomexamen och 2-3 års arbetslivserfarenhet alternativt en yrkesexamen och minst 4 års arbetslivserfarenhet av redovisning alternativt från revision. Du är självgående och har erfarenhet av löpande bokföring och avstämningar.

Personliga egenskaper och förmågor

Som person ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Du är en positiv person som gillar att bidra till en härlig gemenskap på kontoret. Förutom detta är du även driven, lojal, målinriktad och du är inte rädd för utmaningar. Du har lätt att lära och är snabb och effektiv. Du vill utvecklas inom redovisning och vill ta nästa kliv för att bli självgående i årsbokslut.

Tillträde och omfattning

Start för tjänsten är omgående eller efter överenskommelse, omfattningen på rollen är heltid och man utgår ifrån 40 timmars arbetsvecka med arbetstider mellan 8–17 på kontoret. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Vincero AB med placering på bolagets kontor i centrala Stockholm. 

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vincero AB med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Alla kontakter hanteras konfidentiellt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fanny Mörk, 070-789 87 79, fanny@clarify.se