Redovisningsspecialist/projektledare

Tillbaka till pågående uppdrag
6 oktober 2020

Vi söker dig som är redovisningsspecialist för ett 6 månaders konsultuppdrag till vår kund, som sitter i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta som redovisningsspecialist/projektledare inom ett team som ansvarar för externrapportering.

Exempel på arbetsuppgifter för rollen:

  • Myndighetsrapportering
  • Projektledning inom regelverksförändringar
  • Implementering av förändrade redovisningsregler inom IFRS
  • Stöd inom redovisningsfrågor

Kvalifikationer och erfarenhet:

  • Djup kunskap inom redovisningsområdet
  • Projektledare/förhandlingsledare
  • Erfarenhet som konsult där du arbetat inom organisationer som ligger under FI:s tillsyn

Personliga egenskaper
I denna roll är det viktigt att du är prestigelös, att kunna växla mellan högt och lågt, att du är noggrann och trygg i din konsultroll. Då du kommer arbeta i ett team är det viktigt att du är en sann teamplayer.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor och spännande uppdrag.

Start: Oktober/början av november
Placering: Stockholm
Omfattning: 6 månader konsultuppdrag, heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Louise Poltoft på 070-775 99 01 eller louise@clarify.se eller Fanny Mörk på 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.