Junior Business Controller

Tillbaka till pågående uppdrag
18 april 2021

Nu söker vi en framåt och driven junior Business Controller till vår kund i centrala Stockholm. Som Business Controller hos vår kund kommer du att under cirka 9 månader att arbeta som konsult via Clarify. 

Du kommer att ingå i ett team med tre andra Business Controllers i en dynamisk och kreativ miljö.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med följande delar:
Rapportering och analys för att stötta organisationen
Uppföljning av försäljningsresultat
Driva utveckling och effektivisering av analytiska verktyg
Uppföljning av mål samt stötta organisationen att nå uppsatta målar
Samt övriga arbetsuppgifter kopplade till business controll

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen. Du har minst tre års erfarenhet från Business Controlling, du är en avancerad Excel användare och är flytande i engelska i tal och skrift. Det är önskvärt att du har erfarenhet av någon form av BI verktyg. Det är mycket meriterande med erfarenhet från retail.

Personliga egenskaper
För att trivas hos vår kund så skall du snabbt kunna sätta dig in i rollen. Du vågar ta för dig och ifrågasätter gärna. Det är viktigt att du tycker om att ha kontakt med flera olika människor i organisationen och du tycker om att jobba i en ambitiös miljö. Det är viktigt för dig att utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalité. Du har en utmärkt analytisk förmåga med en känsla för detaljer. Du trivs i en miljö där det är högt tempo och trevlig stämning.

Start: juni
Placering:  Stockholm
Omfattning: Konsultuppdrag, heltid

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Caroline Poltoft på Clarify, 070–775 99 03 eller caroline@clarify.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.Vi söker just nu en junior Business Controller till vår kund i centrala Stockholm. Som Business Controller hos vår kund kommer du att under cirka 9 månader att arbeta som konsult via Clarify.