Nu söker vi en Controller för en konsultrekrytering!

Tillbaka till pågående uppdrag
27 april 2021

Nu söker vi en framåt, driven och affärsinriktad Controller till vår kund i Stockholm. Som controller hos vår kund kommer du att under 6 månader vara anställd som konsult på Clarify för att sedan ha mycket goda möjligheter till anställning.

Du kommer att ingå i ett team med andra Controllers, samt ha ett stort nätverk av nyckelpersoner runtom i organisationen som du har ett nära samarbete med.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med följande delar:

·        Rapportering och analys

·        Uppföljning av resultat och prognos

·        Vara delaktig i bokslut

·        Stötta och supportera organisationen

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har minst fyra års erfarenhet av roller inom Financial controlling samt Business controlling, du behöver ha en god grund i redovisning och förstå det ekonomiska flödet med tyngd mot controlling.

Personliga egenskaper
För att passa i denna roll behöver du vara noggrann och alltid leverera med noggrannhet och högsta kvalité, ta ett tydligt ägarskap om ditt område, vara lösningsorienterad och alltid se möjligheter i din roll.
Då du i rollen har många kontaktytor är det viktigt med en pedagogisk känsla och starka kommunikativ tydlighet. Du har en utmärkt analytisk förmåga med en känsla för detaljer. Du trivs i en miljö där det är högt tempo och trevlig stämning.

Start: i augusti
Placering:  Stockholm
Omfattning: Konsultuppdrag 6 månader med överrekrytering hos kund efter det, rollen är på heltid

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Caroline Poltoft på Clarify, 070–775 99 03 eller caroline@clarify.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.