Vill du arbeta med rekrytering & konsultlösningar inom Finans och Ekonomi

Tillbaka till pågående uppdrag
28 april 2021

Clarify söker dig som vill arbeta med rekrytering & konsultlösningar inom Ekonomi och Finans

Vill du vara med och utveckla ett växande och entreprenörsdrivet företag i konsult- och rekryteringsbranschen? Välkommen till oss på Clarify! Vi är ett familjeägt företag med stort hjärta. Vi ser varje konsult- och rekryteringsprocess som en möjlighet att göra skillnad för individer och organisationer, med vilka vi kan skapa mervärde, positiva och utvecklande upplevelser.

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt fantastiska leveransteam som ansvarar för rekrytering- och konsultlösningar inom Ekonomi och Finans.

Rollen och vem vi söker
I denna roll kommer du att ansvara för såväl rekryteringsuppdrag som konsulttillsättningar samt att arbeta med merförsäljning hos befintliga kunder. Du kommer arbeta självständigt med dina uppdrag och ansvara för leveransen till våra kunder. I rollen kommer du även att bygga och utveckla vårt leveransteam tillsammans med dina kollegor på kreativa och smarta sätt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta med rekrytering och/eller konsulttillsättningar inom ekonomi- och finansområdet. Vi söker dig som valt denna bransch utifrån ett genuint intresse för människor och förmåga att se människors olika potential. Du drivs av att leverera hög kvalitet och vill arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten. Vi söker dig som alltid ger ett positivt intryck och som strävar efter att göra något utöver det vanliga, det där lilla extra som gör stor skillnad, gällande service, leverans och kvalitet. Likväl som du på samma sätt är en ödmjuk, prestigelös och härlig kollega som vill varandras framgång.

För oss på Clarify är det viktigt att bidra med ett positivt och utvecklande förhållningssätt i vår bransch, därför lägger vi ett stort fokus på hög kvalitet och att arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten vi har med andra människor. Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss på Clarify!

Är du nyfiken på att höra mera?
För mer information om oss och tjänsten är du är varmt välkommen att kontakta Caroline Poltoft, caroline@clarify.se, 070-775 99 03 eller Louise Poltoft, louise@clarify.se, 070-775 99 01. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Clarify AB är ett konsultbolag helt specialiserat på att via headhunting och search rekrytera, hyra ut och utveckla chefer och medarbetare inom Ekonomi och Finans. Clarify har nu funnits i ca 6 år och vi har uppnått framgångar som Gasellutmärkelser tre år i rad, lyckade kundsamarbeten och en växande omsättning. Via vår historia inom Clarify har vi en gedigen kompetens och förmåga att tillsätta svåra och komplexa rekryteringsuppdrag. Vi brinner för att göra skillnad för våra kunder och kandidater. Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och organisationer. Detta gör vi möjligt genom att framgångsrikt och på ett engagerat sätt matcha rätt person till rätt plats.

Läs gärna mer om oss via vår hemsida: www.clarify.se