Senior Redovisningsekonom till Loomis-Pay

Tillbaka till pågående uppdrag
8 juni 2021

Vill du arbeta som Senior Redovisningsekonom i ett expansivt entreprenöriellt betallösningsbolag, där du får chansen att bidra till både din och bolagets utveckling? Vill du vara med på en spännande resa, i en föränderlig och snabbrörlig kultur? Då vill vi gärna se din ansökan så snart som möjligt!

Vi söker dig som vill bli en del av vårt växande redovisningsteam i rollen som Senior Redovisningsekonom. Du kommer att ha en viktig roll i teamet, vara involverad i vardagliga processer, arbetsflöden och den månatliga ekonomiska rapporterings- och stängningsprocessen och rapportera till Head of Financial Control & Accounting. Du kommer att ansvara för bokslut och den löpande redovisningen i tre bolag. Huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

  • Löpande redovisning.
  • Självständigt utföra månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Årsredovisning.
  • Momsavstämning- och rapportering.
  • Driva olika projekt inom redovisningsfunktionen exempelvis effektiviseringsprojekt kopplat till bokslutsprocessen.
  • Arbeta med att fastställa och implementera redovisningsprinciper, riktlinjer och instruktioner.

Kvalifikationer och vem du är
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har mycket goda redovisningskunskaper och har arbetat med redovisning i flera år. Meriterande är om du tidigare har arbetat i företag där du hanterat klientmedel, exempelvis annat betallösningsföretag. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att vara framgångsrik i rollen som Senior Redovisningsekonom har du ett proaktivt arbetssätt, du är självgående och prestigelös. Du arbetar strukturerat och noggrant, samtidigt som du drivs av att arbeta med utveckling och förändring. Vi söker dig som har vana att arbeta i en snabbrörlig och föränderlig kultur och trivs med det. Det är viktigt att du är kommunikativ, värdesätter att samarbeta med andra och har förmåga att se såväl detaljer som helheten.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Loomis-Pay med Clarify. Skicka in Din ansökan innehållande CV samt personligt brev snarast då vi tittar på ansökningar löpande. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Poltoft, 070-775 99 01, louise@clarify.se eller Julia Zovko, 070-332 89 98, julia.zovko@clarify.se.

Om Loomis – Pay

LOOMIS-PAY är ett ambitiöst startup finansierad av Loomis Group, vars syfte är att erbjuda en allt-i-ett-betalningsinställning för butiker, kaféer och restauranger över hela världen. Sedan starten i oktober 2020 har vi lanserats i två länder och byggt upp ett team med mer än 70 talanger som arbetar hårt för att göra Loomis-Pay till en global framgång.

Ta chansen att gå med i en snabbväxande organisation med en stark entreprenörsanda! Vi är ett litet, växande företag där du får möjlighet att bidra till att forma arbetssätt, processer och kultur – såväl som din egen roll.