Researcher till Clarify

Tillbaka till pågående uppdrag
31 augusti 2021

Researcher till Clarify

Vill du arbeta med rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi – och finansområdet och samtidigt vara med på en spännande tillväxtresa? Vi växer och därför söker vi nu dig som vill vara med på en spännande resa. Du får möjlighet att i både högt och lågt arbeta med att utveckla, driva och bygga vidare på vår historia.

Inom Clarify hjälper vi våra kunder med rekrytering av chefer och specialister och förmedling av konsulter inom ekonomi- och finansområdet. Vårt mål och det vi strävar efter är att vara ett innovativt och framåtlutat konsult- och rekryteringsföretag. Vi brinner för att ge våra konsulter, kandidater och kunder något utöver det vanliga i form av både service, leverans och kvalitet.

Rollen och vem vi sökerVi behöver nu ytterligare förstärkning inom vår researchfunktion. Som researcher kommer du att ha en mycket viktig roll och arbeta i ett nära samarbete med övriga kollegor.

Din huvuduppgift är att hitta och identifiera kandidater och konsulter till våra kunduppdrag. Du kommer att på ett kreativt sätt arbeta med att kartlägga kandidat- och konsultmarknaden i olika nätverk och söka upp intressanta personer inom målföretag. I rollen ingår även att administrera, genomföra telefonintervjuer för att sedan boka in dem på personliga intervjuer. Du kommer att ha en mycket viktig länk ut i vårt nätverk och säkerställa att varje kandidat och konsult upplever en positiv och utvecklande process via Clarify. I rollen ingår även att ansvara för uppföljning och kontakter med kandidater tills dess att rekrytering- och konsultsprocessen är klar.

Vem du är som person betyder mycket i denna roll, att du är en engagerad och strukturerad person som genuint brinner för människor. Du är ihärdig och triggas av att arbeta mot utmanande mål. Du arbetar väldigt bra självständigt men gillar också att dra på dig en lag-tröja.

Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss på Clarify.

Är du nyfiken på att höra mer?Du är varmt välkommen att kontakta Fanny Mörk, Head of Consulting & Recruitment 070-789 87 79, fanny@clarify.se eller Louise Poltoft, CEO 070-775 99 01 louise@clarify.se på Clarify för ytterligare information. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.