Är du vår nya Key Account Manager med passion och driv utöver det vanliga?

Tillbaka till pågående uppdrag
10 augusti 2021

Är du vår nya Key Account Manager med passion och driv utöver det vanliga?

Vi på Clarify bygger en kultur utifrån urkraften i varje individ och fokuserar på människors unika potential. Vi bygger en gemenskap som har sin grund i vårt starka systerskap och skapar förutsättningar för bolagets, teamets och den individuella utvecklingen. På så sätt driver vi utveckling och ligger i framkant inom vårt område, konsult- och rekryteringslösningar inom Ekonomi- och Finansområdet.

Tilltalar detta dig? Är du en riktigt vass säljare som också brinner för utveckling, entreprenörskap och längtar efter att få arbeta kreativt och hands on med försäljning inom Rekrytering och Konsultverksamhet?

Då tycker vi du ska fortsätta läsa om vilka dina förutsättningar kommer att vara!

Du kommer att ansvara för kundbearbetning, både befintliga och nya kunder. Rollen innebär stort eget ansvar för hur du lägger upp ditt arbete och möjlighet att nyfiket och kreativt hitta nya vägar fram till kunder som behöver vår hjälp. Du får dessutom arbeta tillsammans med ett tajt, skönt, högpresterande team om 8 personer som vill framåt, vill mera och har riktigt skoj på jobbet.

Behöver du mer konkreta exempel på vad rollen innebär så kommer det här:

–         Driva Clarifys försäljning, strategiskt och operativt, tillsammans med ett fantastiskt team.

–         Boka, planera och genomföra kundmöten.

–         Säkerställa kvalitativa mötesbokningar.

–         Arbeta fram säljstrategier, kreativt utveckla säljarbetet.

–         Du kommer att arbeta i nära samarbete med såväl dina säljkollegor, ledare och ägare.

–         Du har en viktig roll i att bidra till att Clarifys säljkultur växer och frodas både internt och externt, det vill säga driva en stark säljkultur.

Är du fortfarande intresserad? Läs vidare om vilken typ av bakgrund vi tror att du har!
Vi tror att du har en god grund inom försäljning och tidigare erfarenhet av B2B, gärna inom liknande branscher eller tjänsteförsäljning. Vi på Clarify arbetar för att bidra med ett positivt och utvecklande förhållningssätt i vår bransch, därför söker vi dig som drivs av att leverera hög kvalitet och vill arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten. Vi söker dig som alltid ger ett positivt intryck och som strävar efter att göra något utöver det vanliga, det där lilla extra som gör stor skillnad, gällande service, leverans och kvalitet. Du brinner för att göra skillnad för våra kunder, konsulter och kandidater. Likväl som du på samma sätt är en ödmjuk, prestigelös och härlig kollega som vill varandras framgång.

Clarify – vilka är vi? 
Vi på Clarify hjälper våra kunder med rekrytering av chefer och specialister, förmedling av konsulter inom Ekonomi och Finansområdet samt arbetar i utvecklings- och coachingsprojekt för ledare och medarbetare. Vårt mål och det vi strävar efter är att vara ett innovativt och nytänkande konsult- och rekryteringsföretag och vi brinner för att ge våra konsulter, kandidater och kunder något utöver det vanliga i form av både service, leverans och kvalitet.

Är du nyfiken på att höra mer? Du är varmt välkommen att kontakta Louise Poltoft, 070-775 99 01 eller Caroline Poltoft, 0707-75 99 03 på Clarify för ytterligare information. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.