Proaktiv Business Controller till Eltel i Göteborg!

Tillbaka till pågående uppdrag
30 augusti 2021

Vi söker dig som är Business Controller och brinner för att tillföra värde inom organisationen. Du drivs av att arbeta med förbättringar för att skapa ökad lönsamhet samt vill arbeta nära verksamheten i en föränderlig miljö med engagerade och kompetenta kollegor. I din roll som Business Controller ansvarar du för budget och prognos, analys, resultatuppföljning och rapportering. Du ansvarar också för att proaktivt stödja projektledare och enhetens chefer samt kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar. Som Business Controller på Eltel är du en naturlig del av Distriktets ledningsgrupp och arbetar i nära samarbete med Distriktschef samt VD och CFO. Rollen är placerad i Göteborg.

Exempel på arbetsuppgifter för rollen:

·        Ansvar för budget- och prognosprocess inom tilldelade enheter

·        Övergripande finansiell uppföljning och rapportering av enhetens finansiella resultat

·        Agera sparringpartner till projektledare och distriktschef

·        Identifiera och driva förbättringar för ökad kontroll och lönsamhet

·        Upptäcka och lyfta risker samt bistå vid internkontroll och revision

·        Projekt- och portföljgranskningar inom enheten

·        Projektredovisning

Din bakgrund och erfarenheter:

·        Relevant erfarenhet (3-5 år) inom Business Control

·        Examen inom ekonomi eller relevant område

·        Flytande i Svenska och Engelska

·        Meriterande med erfarenhet inom projektredovisning

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang och vi söker dig som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du är självgående, kommunikativ, analytisk och drivande. Du har öga för detaljer men kan också höja blicken. Du gillar att jobba hands on, ta initiativ och att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter. Som person är du proaktiv, nyfiken, prestigelös, gillar att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Eltel Networks med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Du är varmt välkommen att höra av dig till Fanny Mörk, 070-789 8779, fanny@clarify.se eller Julia Zovko, 070-332 89 98, julia.zovko@clarify.se på Clarify för mer information.

Om Eltel

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se