Finansiell Controller inom bank till vår kund i Stockholm!

Tillbaka till pågående uppdrag
10 september 2021

Vi söker nu en Financial Controller till vår kund med start i november för ett konsultuppdrag till och med maj 2022.

Har du gedigen erfarenhet av värdepapper, redovisning och finansiell rapportering? Är du van vid att upprätta årsredovisningar och rapporter? Är du analytisk och har förmåga att se detaljer? Då kan detta konsultuppdrag vara något för dig! Du kommer att få möjlighet att bli en viktig del i en organisation som präglas av teamwork, samarbete och starkt ledarskap. Fokus ligger på att leverera service i världsklass.

Exempel på arbetsuppgifter för rollen:

·            Löpande bokföring, upprätta årsredovisningar och rapporter

·            Prognoser för stiftelser och ideella föreningar

·            Månads- och årsbokslut samt utvecklande av arbetsprocesser

·            Rimlighetsbedömningar och analyser av den löpande bokföringen.

·            Kontakter med såväl kunder som revisorer och interna avdelningar.

Kvalifikationer och erfarenhet:

·            Civilekonom eller motsvarande

·            4–6 års arbetserfarenhet som redovisningsekonom

·            Erfarenhet av controllerarbete

·            Goda kunskaper i Excel

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, noggrann och drivande. Du gillar att ta initiativ och att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter. Som person gillar du att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag.

Start: november 2021
Placering: Solna
Omfattning: Konsultuppdrag heltid, november 2021 – maj 2022

Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify

Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor och spännande uppdrag.

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk på 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.