Vill du arbeta som Finansanalytiker i ett bolag som står för hållbarhet inom fastighetsförvaltning genom strategiska investeringar? Vill du bli del av Finansenheten och ha en viktig del i analys och rapportering?

Corem söker dig med ett starkt driv och engagemang som har arbetat några år inom liknande område. Du är genuint intresserad av finansiella frågor, är en skicklig användare i Excel och har förmåga att omsätta komplexa finansiella data till tydliga och användbara resultat.

Du kommer att vara en del av ett engagerat finansteam och rapportera direkt till Finanschef. Rollen innebär i huvudsak analytiskt arbete i Excel för att ta fram beräkningar och underlag för Corems lån- och skuldförvaltning.

Corem erbjuder dig

I rollen får du möjlighet att växa och utvecklas i en dynamisk och framgångsrik organisation. Det du producerar i din roll blir viktig finansiell information gentemot börs och ledningsgrupp. Ta chansen att bli en del av Corem och bidra till att forma vår framtid inom finanssektorn!

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter

•      Analys av finansiella projekt och risker
•      Löpande hantering av bankkrediter, certifikat, obligationer och derivatinstrument
•      Kontinuerlig kontakt med svenska och internationella banker
•      Konstruktion och underhåll av beräkningsmodeller i Excel
•      Beräkning av finansiella nyckeltal
•      Framtagande av material till intern och extern rapportering

Kvalifikationer och erfarenhet

•      Mycket goda kunskaper i Excel
•      Civilekonom- eller Civilingenjörsexamen med finansiell inriktning
•      Några års arbetslivserfarenhet inom relevant område så som den finansiella marknaden och/eller analytiska roller inom treasury

För att trivas i rollen är du driven, ambitiös och engagerad i ditt arbete och i din arbetsmetodik är du lösnings- och resultatorienterad, analytisk, prestigelös och noggrann. Vidare är du en lagspelare, kommunikativ, samtidigt som du är ansvarsfull och har förmågan att driva ditt område framåt med ett pedagogiskt tillvägagångssätt.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Corem med Clarify. För mer information om rollen så är du välkommen att kontakta ansvarig Sara Paulsson, 070-792 75 99, sara@clarify.se eller Victor Edin på Clarify, 070-743 13 44 eller victor@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Corem Property Group

Corem är ett fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter. Vårt fokus är hållbart ägande, förvaltning och stadsutveckling. Att skapa fastigheter för framtiden. Med en bredd av kommersiella lokaler – innefattande både kontor, logistik och handel, har Corem ett brett kunderbjudande. Det kombineras med lokal förvaltning i egen regi, för nära kontakt med hyresgäster. Corem finns idag I Sverige och Danmark samt i New York. Fastighetsbeståndet är väl koncentrerat, beläget i storstadsområden och tillväxtregioner.