Vill du vara med att strategiskt positionera och utveckla finansfunktionen inom Ework Group? Har du gedigen erfarenhet av att framgångsrikt lett och utvecklat team inom Accounting and Financial Control? Då kan du bli en viktig del i Ework Groups fortsatta framgångssaga!

I rollen som Head of Financial Control & Accounting på Ework Group får du möjlighet att leda ett team i ett affärsintensivt klimat med ett huvudansvar för koncernens redovisningsfunktion. Utöver teamet inom Redovisning och Financial control arbetar du tätt tillsammans med avdelning för Business control, ledning, verksamhet och rapporterar direkt till CFO.

Du erbjuds

I rollen får du möjlighet att arbeta i en organisation som genomgår en strategisk tillväxtresa där ditt ledarskap och din förmåga att arbeta strategiskt blir värdefull. Som Head of Financial Control & Accounting på Ework kommer du att vara en viktig ledare inom organisationen, vara med och driva utveckling och skapa affärsvärde genom redovisningsfunktionen ut i alla delar av koncernen.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter:

 • Ansvarig över redovisning- och financial control för samtliga legala enheter (för närvarande fem).
 • Genom ett starkt ledarskap positionera redovisningsfunktionen inom Ework.
 • Säkerställa, driva och utveckla kompetens i teamet som idag består av sju medarbetare.
 • Konsolidering och förberedelser av finansiella rapporter för kvartals- och årsrapporter.
 • Kontakt med revisorerna avseende både legala enheter och koncernen.
 • Effektiv cash management inklusive betalningar, valutor och finansiering.
 • Ansvar för redovisningsfunktionens leverans i Eworks strategiska arbete.

Vi söker dig som har

 • Masterutbildning inom ekonomi eller likvärdigt.
 • Erfarenhet av arbete i likvärdig roll och med dokumenterat resultat och starka referenser.
 • Flerårig erfarenhet av ledarskap och personalansvar inom redovisning och/eller financial controlling.
 • Meriterande med erfarenhet av arbete på noterat bolag (gärna Midcap eller större) samt inom konsultverksamhet, tjänstebolag eller transaktionsintensiv verksamhet.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är affärsdriven och samtidigt en trygg ledare med vilja och förmåga att utveckla ditt team. Då Ework genomgår en tillväxtresa är det viktigt att du trivs i en utvecklande miljö och är fokuserad på den strategiska utveckling och fas som organisationen befinner sig i. Din förmåga att kommunicera ses som viktig då du i din roll har breda kontaktytor inom organisationen och som uppgift att positionera avdelningen inom Ework Group. Vidare ses ett positivt förhållningssätt, en inre motor, ett moget ledarskap, lugn och en hög grad av ansvarstagande som viktiga beståndsdelar för att du ska komma till din rätt i rollen. Utöver detta är det önskvärt att du är en social person med humor som trivs i interaktionen med kollegor både inom- och utanför din avdelning.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Ework Group med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Du är varmt välkommen att höra av dig till Sara Paulsson, 070-792 75 99, Sara@clarify.se eller Victor Edin, 070-743 13 44, Victor@clarify.se på Clarify för mer information.

Om Ework Group

Ework Group är en marknadsledande oberoende talangleverantör verksam i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi överbryggar gapet mellan talanger och uppdrag. Genom en bred portfölj av tjänster och produktlösningar gör vi konsulter tillgänglig för företag, samt uppdrag tillgängliga för konsulter, för att bidra till en mer dynamisk, välfungerande och framtidssäkrad talangförsörjning. Vi har ramavtal med över 180 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 13 000 konsulter ute på uppdrag.