Vill du vara med på en tillväxtresa i rollen som Konsultchef i ett familjeägt företag med stort hjärta och mycket engagemang? Vill du driva, utveckla och förnya vårt arbete inom effektiva konsultlösningar inom ekonomi- och finansfunktioner på Sveriges ledande bolag inom olika spännande branscher? Vill du dessutom arbeta med ett fantastiskt team i en stark kultur som grundar sig på systerskap, närvaro och urkraften inom oss alla?

Clarify är specialister på Konsult och Rekryteringslösningar inom området Ekonomi och Finans. För oss är det viktigt att bidra med ett positivt och utvecklande förhållningssätt i vår bransch, därför lägger vi ett stort fokus på hög kvalitet och att arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten vi har med andra människor.

Vi kan bland annat erbjuda dig ett växande och entreprenörsdrivet företag i en snabbfotad miljö med korta beslutsvägar, ett arbete med frihet under ansvar, möjlighet till hybridarbete och ett härligt kontor där vi tycker om att mötas och utvecklas tillsammans. Vi har grymt kul på jobbet och ser till att fira våra framgångar.

Du kommer att rapportera till teamleader för leveransteamet och i denna rekryteringsprocess får du möjlighet att ta referenser på din kommande chef och Clarifys ägare! För oss är våra kollegor och medarbetare minst lika viktiga som våra kunder, konsulter och kandidater! Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss på Clarify!

Rollen och vem vi söker

I denna roll kommer du att ansvara för konsulttillsättningar från kravprofil ända in i mål. Du kommer arbeta självständigt med dina uppdrag och ansvara för leveransen till våra kunder i samarbete med dina kollegor. I rollen kommer du även att bygga och utveckla vårt konsultnätverk, delta i att arbeta med att utveckla vårt leveransteam tillsammans med dina kollegor på kreativa, effektiva och smarta sätt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta med rekrytering och/eller konsulttillsättningar inom ekonomi- och finansområdet. Alternativt att du har en bakgrund inom ekonomiområdet och vill göra skilland inom ekonomifunktionen på nytt sätt. Vi söker dig som väljer denna bransch utifrån ett genuint intresse för människor och förmåga att se människors olika potential. Du drivs av att leverera hög kvalitet och vill arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten. Vi söker dig som alltid ger ett positivt intryck och som strävar efter att göra något utöver det vanliga, det där lilla extra som gör stor skillnad, gällande service, leverans och kvalitet. Likväl som du på samma sätt är en ödmjuk, prestigelös och härlig kollega som vill varandras framgång.

Är du nyfiken på att höra mer?

För mer information om oss och tjänsten är du är varmt välkommen att kontakta Louise Poltoft, 070-775 99 01 eller Caroline Poltoft, 070-775 99 03. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen!

Vi på Clarify är specialister på Interim, Executive Search och Rekrytering inom Ekonomi och Finansfunktioner. Med Vi erbjuder konsult- och rekryteringslösningar med fokus på headhunting och search inom CFO-funktionen med roller som exempelvis Financial Controllers, Business Controllers, Ekonomichefer, CFO och specialister inom Redovisning på samtliga nivåer, samt inom Finans. Vi verkar inom alla olika branscher och strävar alltid efter att bygga långvariga och hållbara relationer och samarbeten med samtliga parter.

Vi utmärker oss genom att alltid arbeta personligt! Vi månar om transparens, att hålla en öppen och kontinuerlig dialog med samtliga parter för att skapa framgångsrika resultat. Vi är på tårna, flexibla, följsamma och tillgängliga under våra processer, vi skapar mervärde genom att alltid ge vår professionella input och vårt emotionella stöd.

Läs gärna mer om oss via vår hemsida: www.clarify.se