Vill du vara med på en tillväxtresa i rollen som Kundansvarig i ett familjeägt företag med stort hjärta och mycket engagemang? Vill du driva, utveckla och förnya våra kundrelationer, vi samarbetar med Ekonomi och Finansfunktioner på Sveriges ledande bolag inom olika spännande branscher? Vill du dessutom arbeta med ett fantastiskt team i en stark kultur som grundar sig på systerskap, närvaro och urkraften inom oss alla?

Clarify är specialister på Konsult och Rekryteringslösningar inom området Ekonomi och Finans. För oss är det viktigt att bidra med ett positivt och utvecklande förhållningssätt i vår bransch, därför lägger vi ett stort fokus på hög kvalitet och att arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten vi har med andra människor.

Vi kan bland annat erbjuda dig ett växande och entreprenörsdrivet företag i en snabbfotad miljö med korta beslutsvägar, ett arbete med frihet under ansvar, möjlighet till hybridarbete och ett härligt kontor där vi tycker om att mötas och utvecklas tillsammans. Vi har grymt kul på jobbet och ser till att fira våra framgångar.

Du kommer att rapportera till VD och i denna rekryteringsprocess får du möjlighet att ta referenser på din kommande chef och Clarifys ägare! För oss är våra kollegor och medarbetare minst lika viktiga som våra kunder, konsulter och kandidater! Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss på Clarify!

Rollen och vem vi söker

I denna roll kommer du att ansvara för försäljning av konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomi och finans. Rollen innebär att självständigt ansvara för kundbearbetning, både befintliga och nya kunder. Rollen innebär stort eget ansvar för hur du lägger upp ditt arbete och möjlighet att nyfiket och kreativt hitta nya vägar fram till kunder som behöver vår hjälp. Du får dessutom arbeta tillsammans med ett tajt, skönt, högpresterande team om 12 personer som vill framåt, vill mera och har riktigt skoj på jobbet.

Behöver du mer konkreta exempel på vad rollen innebär så kommer det här:

  • Boka, planera och genomföra kundmöten
  • Säkerställa kvalitativa mötesbokningar
  • Tillsammans med säljteamet arbeta med att utveckla säljarbetet
  • Du kommer att arbeta i nära samarbete med såväl dina säljkollegor, ledare och ägare.
  • Vara med på en resa i ett växande familjeföretag

Är du fortfarande intresserad? Läs vidare om vilken typ av bakgrund vi tror att du har!

Vi tror att du har en god grund inom försäljning och tidigare erfarenhet av B2B, gärna inom liknande branscher eller tjänsteförsäljning. Alternativt arbetar du idag som Konsultchef eller Rekryterare och vill utvecklas inom försäljning. Vi på Clarify arbetar för att bidra med ett positivt och utvecklande förhållningssätt i vår bransch, därför söker vi dig som drivs av att leverera hög kvalitet och vill arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten. Vi söker dig som alltid ger ett positivt intryck och som strävar efter att göra något utöver det vanliga, det där lilla extra som gör stor skillnad, gällande service, leverans och kvalitet. Du brinner för att göra skillnad för våra kunder, konsulter och kandidater. Likväl som du på samma sätt är en ödmjuk, prestigelös och härlig kollega som vill varandras framgång.

Är du nyfiken på att höra mer?

För mer information om oss och tjänsten är du är varmt välkommen att kontakta Louise Poltoft, louise@clarify.se, 070-775 99 01. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen!