Vill du arbeta som Redovisningsekonom i en nytänkande och framtidsorienterad organisation där du får vara med och forma ekonomiavdelningen och dess processer och rutiner? Vill du vara del av en koncern i stark tillväxt och bli en nyckelspelare inom finansfunktionen? Läs då vidare!

I rollen som Senior Redovisningsekonom på Ework Group får du möjlighet att vara en del av ett  affärsintensivt klimat med ett huvudansvar för det svenska bolagets redovisning. Du arbetar tätt tillsammans med dina team-medlemmar och rapporterar till Head of Accounting & Financial Control.

Du erbjuds

I rollen får du möjlighet att arbeta i en organisation som genomgår en strategisk tillväxtresa där din redovisningsexpertis och vilja att dela med dig av din kunskap värderas högt. Som Senior Redovisningsekonom på Ework kommer du att vara en viktig del av finansfunktionen och samtidigt ha stort inflytande i att forma finansfunktionens arbetssätt och processer framåt.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter

 • Bokslut samt upprättande av årsredovisning för det svenska bolaget
 • Inkomst- och skattedeklaration
 • Momsredovisning och rapportering
 • Bolagsformalia
 • Kontakt med revisorer
 • Utveckling av processer och rutiner på ekonomiavdelningen 

Vi söker dig som har

 • Högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi/redovisning
 • Flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete på bolag som redovisar enligt K3 eller IFRS
 • God systemförståelse
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Meriterande med erfarenhet av arbete på noterat bolag (gärna Midcap elller större) samt inom konsultverksamhet, tjänstebolag eller transaktionsintensiv verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående, analytisk, noggrann och har ett starkt inre driv. Du har positiv energi och du trivs i sammanhang av utveckling. För att trivas hos Ework bör du vara flexibel, prestigelös och ha en serviceinriktad personlighet och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har förmåga att se helheten och är samtidigt noggrann med detaljerna när det kommer till den operativa redovisningen. Det är även av stor vikt att du är intresserad av Eworks affär och vill vara en del av bolaget som helhet.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Ework Group med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Du är varmt välkommen att höra av dig till Sara Paulsson, 070-792 75 99, Sara@clarify.se eller Victor Edin, 070-743 13 44, Victor@clarify.se på Clarify för mer information.

Om Ework Group

Ework Group är en marknadsledande oberoende talangleverantör verksam i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi överbryggar gapet mellan talanger och uppdrag. Genom en bred portfölj av tjänster och produktlösningar gör vi konsulter tillgänglig för företag, samt uppdrag tillgängliga för konsulter, för att bidra till en mer dynamisk, välfungerande och framtidssäkrad talangförsörjning. Vi har ramavtal med över 180 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 13 000 konsulter ute på uppdrag.