Därför hjälper vi dig att hitta rätt

Clarify är ett familjeföretag som präglas av ett stort hjärta. Vi som arbetar på Clarify har olika bakgrund som ekonomi, ledarskap, HR och friskvård men en sak gemensamt – vår starka passion för att arbeta med människor.

Denna kombination är ett framgångskoncept för att lyckas med konsult- och rekryteringsuppdrag, vi ger oss aldrig innan innan vi skapat framgång för andra människor och organisationer.

Kontakta oss

interimskonsult

Urval samarbeten

Varför anlita oss

Clarify har ett omfattande nätverk av konsulter inom ekonomi och finans. Vi har en unik och omfattande erfarenhet av att hyra ut kvalificerade ekonomikonsulter på skilda nivåer vilket gör oss till specialister på att förmedla och matcha rätt konsulter inom nyckelfunktioner.

Med utgångspunkt från en enkel eller en komplicerad kravprofil, kan vi förstå dina behov och på kort tid leverera rätt konsult.

Hög träffsäkerhet – syna oss gärna!

Med åren har vi byggt upp ett avundsvärt kontaktnät av kvalificerade ekonomer. Dessutom har vi hunnit testa att våra metoder fungerar. Det gör att vi idag vågar påstå att vi har den träffsäkerhet som krävs för att hitta den kandidat ni söker. Vi har över 3000 genomförda uppdrag i bagaget.

Syna oss gärna – vi är stolta över alla nöjda kunder vi haft förmånen att samarbeta med under våra 25 år i branschen. Om sanningen ska fram tycker vi faktiskt att vi har marknadens bästa leverans. Kontakta oss så berättar vi varför.

Genom vår expertis är vi specialiserade på att förmedla och matcha rätt konsulter inom ekonomi och finans.

Vår expertis

Interim management

Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Vi träffar alltid våra konsulter proaktivt för att kunna leva upp till era behov.

Rekrytering

Vi är specialister inom personbedömning och kartläggning av marknader. Att stå inför att byta arbete eller som organisation öppna upp för nya resurser är stora beslut och det behöver bli rätt. Vår väggledande approach och erfarenhet hjälper dig att fatta viktiga beslut med de bästa förutsättningar för att skapa framgång!

Executive Search

Vi är vana att arbeta med ledande positioner och med vår erfarenhet och kunskap gör vi processen givande och utgången framgångsrik! Vi har ett fantastiskt nätverk under konstant bearbetning för att snabbt kunna presentera de vassaste profilerna.

 

Behöver du hjälp att hitta rätt person för rätt position? Kontakta oss!

Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Vi träffar alltid våra konsulter proaktivt för att kunna leva upp till era behov.