Koncernredovisningsfunktionen

Koncernredovisningsroller kan variera stort i komplexitet. Vi är vana att tillsätta inom hela koncernredovisningsfunktionen och till olika stora koncerner, nationella likväl som internationella.

Koncernredovisningsfunktionen beroende på organisation

Koncernredovisningsfunktionen kan variera stort i kompetensnivå och det är väldigt viktigt att vi har förmågan att förstå vilken nivå det specifika behovet kräver. Att vara koncernekonom i en internationell stor koncern ställer helt andra krav än i en mindre nationell koncern. Det kan också vara huggsexa om de koncernekonomer som är riktigt vassa inom detta område. Det är mycket viktigt att Clarify som konsultbolag är en attraktiv uppdragsgivare med ett fräsch och uppdaterat nätverk. Vi arbetar dagligen med vårt nätverk och skapar goda och nära relationer till våra konsulter.

Exempel på genomförda uppdrag

  • Koncernredovisare till rederi
  • Koncernekonomichef till bolag inom dagligvaruhandel
  • Groupcontroller till installations- och serviceföretag
  • IFRS specialist till internationellt energiföretag

Vi bygger Stockholms bästa och största konsultnätverk.

Bli en del av det

Registrera profil

Vi bygger Stockholms bästa och största konsultnätverk, och är experter på tillsättning av chefer och specialister.

Anlita oss

 

Behöver du hjälp att hitta rätt person för rätt position? Kontakta oss!

Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Vi träffar alltid våra konsulter proaktivt för att kunna leva upp till era behov.