Två generationers erfarenhet

Clarify är grundat av Louise Poltoft och ägs idag av de tre systrarna Poltoft, Louise, Janina och Caroline. Historien inom familjen inleddes av pionjären Hans Poltoft som var med att startade ett av Sveriges första bemanningsföretag på 80-talet. Visionen med Clarify är att knyta samman två generationer och utveckla ett rekryterings- och konsultbolag som skapar mervärde och gör skillnad för både organisationer och individer, något som genomsyrar alla medarbetare, processer och värderingar.

Clarify rekryterar, hyr ut och utvecklar chefer och specialister. Spetskompetensen är att matcha rätt chef, specialist eller konsult. Vi är flexibla och snabbfotade med höga ambitioner att bidra till en positiv utveckling på arbetsmarknaden.

interimskonsult

Vi som är Clarify!

Vi som arbetar på Clarify har olika bakgrund, personligheter och förmågor men en sak gemensamt – vi älskar att arbeta med människor! Kanske är det mixen av olikheter som gör oss till det härliga, ambitiösa och starkt drivna team vi är. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar hårt för att nå våra mål. Vi är alla extremt drivna, seriösa och målmedvetna och går igång på framgång, på alla sätt och vis!

Vill du utvecklas och nå framgång tillsammans med oss? Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare, både dig som vill arbeta med konsult- och rekryteringsuppdrag likväl som försäljning och kundrelationer? Kontakta oss idag!

Urval samarbeten

Vill du veta mer om vilka vi på Clarify är och vill möta alla våra medarbetare? Välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Vi bygger Stockholms bästa och största konsultnätverk, och är experter på tillsättning av chefer och specialister.

Anlita oss

Vi var med och startade branschen!

Vi har varit med från början! I slutet av 80-talet var Hans Poltoft pionjär när han startade ett av de första bemannings- och rekryteringsföretagen. Sen dess har familjen Poltoft grundat två stora och framgångsrika bemanningsföretag inom ekonomi och finans. Nu tar vi nästa steg. Historien fortsätter när två generationer knyts samman i familjeföretaget Clarify som ägs av de tre systrarna Poltoft.
”Med Clarify vill vi förvalta vår långa erfarenhet genom att blicka framåt och tänka i nya banor”.

Det är med stolthet vi tre systrar för Hans Poltofts arbete vidare genom att driva Clarify.

”Det har alltid varit en dröm för oss att få skapa något tillsammans och få förvalta vår familjs historia vidare.”