Om oss

Grundare och vision

Två generationers erfarenhet

Clarify är grundat av Louise Poltoft och Hans Poltoft. Viljan är att utveckla ett rekryterings- och konsultbolag som skapar mervärde och gör skillnad för både organisationer och individer, något som ska genomsyra alla våra medarbetare. Clarify rekryterar, hyr ut och utvecklar chefer och specialister. Spetskompetensen är att matcha rätt chef, specialist eller konsult. Vi är flexibla och snabbfotade och har höga ambitioner att bidra till en positiv utveckling på arbetsmarknaden.

ClarifyPotential – Unikt koncept

ClarifyPotential är det unika koncept vi tillämpar i våra rekrytering- och konsultprocesser. ClarifyPotential handlar om coachning och utveckling. Genom att använda ett coachande förhållningssätt kan vi optimera kommunikationen och tydligheten i allt vi gör. Vi vill utveckla och bidra till att både konsulter och kandidater når sin fulla potential, något som gynnar både dem själva och våra kunder.

Nytänk – med en historia

Vi har varit med från början! I slutet av 80-talet var Hans Poltoft pionjär när han startade ett av de första bemannings- och rekryteringsföretagen. Sen dess har familjen Poltoft grundat två stora och framgångsrika bemanningsföretag inom ekonomi och finans. Nu tar vi nästa steg. Historien fortsätter när två generationer knyts samman i familjeföretaget Clarify. Med Clarify vill vi förvalta vår långa erfarenhet genom att blicka framåt och tänka i nya banor.

Hög träffsäkerhet – Syna oss gärna

Med åren har vi byggt upp ett avundsvärt kontaktnät av kvalificerade ekonomer. Dessutom har vi hunnit testa att våra metoder fungerar. Det gör att vi idag vågar påstå att vi har den träffsäkerhet som krävs för att hitta den kandidat ni söker. Vi har över 3000 genomförda uppdrag i bagaget.

Syna oss gärna – vi är stolta över alla nöjda kunder vi haft förmånen att samarbeta med under våra 25 år i branschen. Om sanningen ska fram tycker vi faktiskt att vi har marknadens bästa leverans. Kontakta oss så berättar vi varför.

Vi som driver Clarify – tre systrar

När syskon arbetar tillsammans blir berg till guld. –Kinesiskt talesätt–

Sedan hösten 2015 arbetar samtliga tre systrarna Poltoft inom Clarify. För att skapa ett unikt företag med en kombinerad erfarenhet av flera branscher och få en tyngd inom ledarskapsområdet kom syskonen Janina och Caroline med på resan. “Det har alltid varit en dröm för oss att få skapa något tillsammans och få förvalta vår familjs historia vidare”. Genom syskonskapet kan vi bidra med en approach på marknaden som är genuin och helt unik.

Till minne av Hans Poltoft 1945 – 2019

Det är med stolthet vi tre systrar för Hans arbete vidare genom att driva Clarify utifrån våra värdeord modiga, entreprenöriella, passionerade och närvarande. Ord som på många sätt beskriver hur Hans Poltoft själv var som person.

Hans Poltoft var en pionjär på slutet på 80-talet då han var en av dem som myntade begreppet bemanningsbranschen och startade branschens första bemanningsbolag, Ekonompoolen. Hans har sedan dess varit en mycket framgångsrik entreprenör och har sedan 80-talet drivit två stora och framgångsrika konsult- och rekryteringsbolag. Hösten 2013 förenas Hans och dottern Louise för att knyta samman två generationers kunskap inom konsultverksamhet och rekrytering, med en stor vilja och förmåga att återigen bidra med hjärta, kvalitet och en stor portion proaktivitet.

Vi som jobbar internt på Clarify

Louise Poltoft

Founder & CEO

Läs mer

070-775 99 01

Louise.poltoft@clarify.se

Louise är personalvetare med en specialisering inom psykologi, organisation och kommunikation. Louise har lång erfarenhet av att arbeta som konsultchef, rekryteringskonsult, karriärcoach och headhunter och genom åren skaffat sig stor kunskap om hur andra bolag arbetar. Med Clarify vill hon skapa ett innovativt konsultbolag som genom gedigen kunskap och kreativt tänkande utmanar branschen. Louise har ett skarpt sinne för att skapa goda relationer till både kunder och konsulter och har en stor förmåga att snabbt kunna koppla behov till lösningar. Med ett enormt driv och stort engagemang levererar hon alltid det där lilla extra som gör stor skillnad i ett samarbete och som blir ett viktigt mervärde för alla parter.

Caroline Poltoft

Partner & COO

Läs mer

070-775 99 03

Caroline.poltoft@clarify.se

Efter flera år med personalansvar och chef som inneburit flera rekryteringar och tillsättning av konsulter har Caroline skaffat sig stor kunskap och god förmåga i att kunna urskilja rätt konsult och kandidat på rätt plats. Hon har ett stort intresse för människan och är proffs på att urskilja nyanser i personligheter som blir ett viktigt tillägg till kundens kravprofil, något som gör träffsäkerheten mycket hög vid rekrytering och konsulttillsättning. Efter många år som utbildare inom Friskvårdsbranschen har hon stor kommunikativ förmåga och brinner för att skapa goda relationer med kunder, konsulter och kandidater. Carolines kompetens inom friskvård, ledarskap och utbildning är en viktig del i Clarifys tredje ben, Utveckling.

Janina Poltoft

Partner & Senior Consultant

Läs mer

070-775 99 02

Janina.poltoft@clarify.se

Janina är i grunden Hälsopedagog och har i många år arbetat som chef och ledare inom Friskvårdsbranschen. Det har givit henne stor kunskap och erfarenhet i att skapa och bygga starka team, att innovativt arbeta fram olika försäljningsstrategier samt erhållit stor kunskap om vad god hälsa innebär för framgång, både på individ och organisationsnivå. Janina har ett genuint intresse för människor och våra drivkrafter och vill genom sitt engagemang och sin kompetens skapa ett annorlunda sätt att arbeta med konsultverksamhet, utifrån ett hälsoperspektiv. Janina tror också på innovativa försäljningsmetoder för att kunna bygga starka och djupa relationer med de kunder som uppskattar ett nära samarbete som ger hög träffsäkerhet vid tillsättning av konsulter.

Fanny Mörk

Head of Consulting and Recruitment

Läs mer

070-789 87 79

fanny@clarify.se

Fanny är utbildad personalvetare med en bakgrund inom retail. Sedan år 2017 har rekryterings- och konsultbranschen varit en självklarhet i Fannys karriär, där hon främst arbetat inom områdena för IT, teknik och ekonomi. Detta har hon gjort i roller som Rekryterare, Competence Manager och Konsultchef.

Det som driver Fanny är affärer, resultat och löpande utmaningar. Hon passioneras av att göra det lilla extra för alla parter, det vill säga kunder, konsulter, kandidater och kollegor. I sin yrkesroll är Fanny snabb, effektiv och kreativ. Som person är hon driven, öppensinnad, ärlig och engagerad. Fanny får alltid energi i mötet med andra människor.

Hos oss på Clarify har Fanny rollen som Head of Consulting and Recruitment, vilket innebär att Fanny är ytterst ansvarig för uppdragen inom både Rekrytering- och Konsulttillsättningar hos oss på Clarify.

Fannys unika driv, engagemang och kreativitet kommer väl till hands i rollen som din samarbetspartner när du behöver förstärkning av en konsult på din ekonomiavdelning eller som konsult som vill anta nya utmaningar!
Kontakta Fanny på 070 78 98 779

Louise Westin

Candidate Manager

Läs mer

072-509 57 97

louise.westin@clarify.se

Julia Zovko

Researcher

Läs mer

070-332 89 98

julia.zovko@clarify.se

Alexandra Manfredsson

Client Relations Manager (Tjänstledig)

Läs mer

070-778 00 37

alexandra@clarify.se

Alexandra har lång erfarenhet inom försäljning och service från olika branscher och besitter goda ledaregenskaper från tiden som säljcoach. Som säljare är hon uthållig, lyhörd och en fena på att se möjligheter i motgångar. Efter sina studier i teologi har hon fått ett större helhetstänk kring människan och dess omvärld, någonting som hon drar nytta av i sin vardagliga kontakt med människor. Det som är särskilt framträdanden med Alexandra är hennes vilja och förmåga att sprida glädje på kontoret. Alexandra visar omsorg för sin omgivning och är den som naturligt både uppmärksammar och uppmuntrar varje individ.

Med Alexandras sammetslena och tydliga stämma, i kombination med hennes långa erfarenhet från försäljning, kommer våra kalendrar ständigt att vara fyllda med spännande kundmöten.