Clarify your future

Clarifys starkaste drivkraft är att bidra till framgång. Vi vill påverka arbetsmarknaden positivt och vara en del i din utveckling och karriär. Som konsult- rekryteringsbolag har vi ett stort ansvar och behöver ta vår roll på allvar.

Vi behöver vara transparenta, kommunikativa och riktigt duktiga på det vi gör för att lyckas matcha rätt person till rätt funktion och på så sätt bidra till din framgång och karriär!

 

Vårt konsultnätverk

Vi arbetar aktivt med att alltid hålla vårt konsultnätverk uppdaterat och aktuellt med många olika profiler. Bli en del av det du också!

 

Bli rekryterad

Är det dags för nästa steg? Våra processer är gjorda för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att ta rätt beslut och dessutom ha roligt på vägen! Lägg in din profil eller sök en spännande roll idag!

Ekonomiteam

”Trevligt med ett familjeföretag vilket ger kontinuitet och skapar trivsel. Som konsult känner du dig välkommen till ett seriöst och gediget företag”.

Charlotte, Ekonomikonsult på Clarify

Vi bygger Stockholms bästa och största konsultnätverk.

Bli en del av det

Registrera profil

”Genom hela rekryteringen hade jag tät och öppen kontakt med Clarify. Bilden av företaget som presenterades stämde väldigt bra överens med verkligheten. Stort plus är att uppföljningssamtal sker efter påbörjad anställning”.

Kandidatupplevelse med Jerry