CFO Management

Clarify har lång erfarenhet av att tillsätta chefer inom samtliga delar av ekonomifunktionen. Kontakta oss om du har behov av att rekrytera eller har behov av en interims CFO.

 

Högre krav på roller inom CFO Management

Det ställs allt högre krav på ekonomifunktioner idag då de har en mer central roll inom organisationer, samtidigt som arbetsmarknaden är mer rörlig och vi är snabbare på att byta arbetsgivare om vi inte trivs. Detta innebär att det krävs ett mer avancerat och genomtänkt CFO Management i form av ledarskap, kommunikation och andra delar som attraherar arbetsmarknaden om du vill vara en attraktiv arbetsgivare.

Vi på Clarify är specialister på att förstå organisationer och arbetsmarknaden vilket skapar mycket goda förutsättningar till att kunna matcha rätt person till rätt funktion inom olika nivåer och bolag.

Exempel på genomförda uppdrag

  • Interims CFO till fastighetsbolag
  • Finance Director till internationellt FMCG bolag
  • Ekonomichef till internationellt tech bolag
  • Koncernekonomichef till bolag inom dagligvaruhandel

Vi bygger Stockholms bästa och största konsultnätverk.

Vill du bli en del av det?

Registrera profil

Vi bygger Stockholms bästa och största konsultnätverk, och är experter på tillsättning av chefer och specialister.

Anlita oss

 

Behöver du hjälp att hitta rätt person för rätt position? Kontakta oss!

Allt vi arbetar med genomsyras av att vi är flexibla, snabbfotade och har höga ambitioner att göra skillnad för både organisationer och individer. Vi träffar alltid våra konsulter proaktivt för att kunna leva upp till era behov.