Bli en del av vårt team

”Framgång är inte nyckeln till lycka. Lycka är nyckeln till framgång. Om du älskar det du gör, så blir du också framgångsrik.” – Herman Cain.

Clarify är ett familjeföretag med stort hjärta. Vi som arbetar här brinner för människor och därmed även för varandra. För att kunna vara de bästa för våra konsulter, kunder och kandidater behövs goda förutsättningar som startar i Clarifys egen företagskultur. Ett av våra värdeord är Systerskapet som står för en stark gemenskap – att genuint vilja varandras framgång och dessutom ha roligt på vägen!

Vi är alltid på jakt efter nya spännande kollegor, tveka inte att kontakta oss om du blir nyfiken på hur det är att arbeta med oss på Clarify!

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare som är drivna och fokuserade på att utvecklas i ett växande företag.

Om oss

Hur vi tillsammans når våra mål

Vi som arbetar på Clarify har olika bakgrund men en sak gemensamt – vi brinner för att arbeta med människor! Att ha olika kompetens men samma drivkraft tror vi är ett framgångskoncept.

Addera sedan värderingar som Systerskap – en stark gemenskap och förståelse för våra olikheter och Utmanaren – vi vågar utmana vår omgivning, varandra och framför allt oss själva för att alltid våga och inte bli hemmablinda eller ”main stream”.

Det är några av de faktorer som för oss mot våra mål!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Clarify? Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss