Nu har vi fått ytterligare en värdefull pusselbit till det interna Clarify-teamet och får äntligen presentera vår nya pärla, nämligen Alexandra Manfredsson.

Alexandra har lång erfarenhet inom försäljning och service från olika branscher och besitter goda ledaregenskaper från tiden som säljcoach. Som säljare är hon uthållig, lyhörd och en fena på att se möjligheter i motgångar. Efter sina studier i teologi har hon fått ett större helhetstänk kring människan och dess omvärld, någonting som hon drar nytta av i sin vardagliga kontakt med människor. Det som är särskilt framträdanden med Alexandra är hennes vilja och förmåga att sprida glädje på kontoret. Alexandra visar omsorg för sin omgivning och är den som naturligt både uppmärksammar och uppmuntrar varje individ.

Hos oss på Clarify kommer Alexandra att arbeta som säljkoordinator och vidareutveckla våra kundrelationer. Med hennes sammetslena och tydliga stämma, i kombination med hennes långa erfarenhet från försäljning, kommer våra kalendrar ständigt att vara fyllda med spännande kundmöten.

Vi på Clarify är mycket glada över att få ta del av Alexandras kompetens och härliga energi, och vi är säkra på att vår fortsatta resa tillsammans kommer att vara minst lika bra som starten har varit!