Vilken resa Clarify har gjort under det senaste året! Nu har vi ytterligare en ny pärla som vi vill lyfta fram från det interna teamet, nämligen Paulina Berglund.

Paulina är en person som drivs av att ge varje individ det bästa möjliga bemötandet där hon lägger stor vikt vid att få alla att känna sig sedda och betydelsefulla. Hon är beslutsam om att det personliga bemötandet kan hjälpa kandidater till att hitta rätt i arbetslivet, någonting som grundar sig i hennes intresse för psykologi och människan i stort. Med en kandidatexamen i Personal, Arbete och Organisation och erfarenhet av att arbeta med kandidatrelationer står Paulina nu redo inför att fortsätta bidra till sin egen och Clarifys fortsatta utveckling.

Hos oss på Clarify kommer Paulina att arbeta med search, headhunting, relationsskapande och stöttning i våra rekryteringsprocesser. Hon drivs av att ge varje kandidat en positiv upplevelse i sin jobbsökningsprocess, se potential i varje situation och våga utmana både kandidater och rekryteringsbranschen.

Med Paulinas varma personlighet, hennes nyfikenhet, samt förmåga att skapa struktur och slutföra uppgifter är vi säkra på att vi har rekryterat en sann stjärna till vårt team!