Så kommer Sveriges Ekonomi och Finansfunktioner att arbeta i höstens nya normalläge!

Clarify Webbinar tisdag 29 juni kl 12.00!

Vi på Clarify har daglig kontakt med både kunder och kandidater och under pandemiperioden tagit del av tankar, erfarenheter, åsikter och resonemang angående omställningen till hemmaarbete och nu tillbaka till ett nytt normalläge. Eftersom det funnits och fortfarande finns många frågetecken kring hur organisationer kommer att hantera de behov som skapats, samt de nya arbetssätt som hemmaarbete har möjliggjort, blev vi på Clarify nyfikna och bestämde oss för att söka några svar.

 

Vi tog hjälp av Sofia Rasmussen omvärldsanalytiker, författare, föreläsare och VD för Rasmussen Analys, och genomförde en enkätundersökning om hur Sveriges Ekonomi- och Finansfunktioner kommer att arbeta i höstens nya normalläge.

 

Detta Webinar ger er svaren, samt åtta identifierade framgångsfaktorer att ha i åtanke i dessa nya tider som vi tagit fram utifrån enkätundersökningens resultat. Sammanfattningsvis ger vi er svaren inom följande områden:

  • Hur kommer ekonomi- och finansfunktioner att se ut i ett nytt normalläge?
  • Har vi börjat planera för en post-corona-tid?
  • Vad blir pandemins effekter på framtida rekrytering och på arbetsplatsens och kontorets utformning?
  • Kommer det eventuellt ökade kravet bland medarbetare på flexibilitet och möjlighet till distansarbete påverka framtidens Ekonomi- och Finansfunktioner?

 

Missa inte detta unika tillfälle att skaffa lite klarhet kring höstens utmaningar och möjligheter!

Anmäl via denna länk:
https://zoom.us/webinar/register/WN_aQyNoIN8RJK5TUqQAyhx6w

 

Varmt välkommen!